Miracinannesi_ sweet_mom_ eczaneden ozel olarak getirtebilirsin yoksa bile depodan getiriyorlar ben İnternete güvenmediğim için eczaneden almıştım
Deletedmom_119 Miracinannesi_ bestlakı hemen kesip buna başlasam okur muki nasıl içilşyor aç tok günde kaç tane
Miracinannesi_ Deletedmom_119 olur canim sabah 2 öğlen 2 akşam 2 tablet içiyorsun ac tok farketmiyor bir sure sonra duruma göre 1 tablete düşürebilirsin veya öyle devam edersin.
Miracinannesi_ [silindi] aynen canim benim sutumun rengi bile değişmişti bestlakta saydam su gibi geliyordu solgara geçince bildiğin süt sagiyordum ve daha fazla süt sagiyordum
[silindi] Miracinannesi_ ben bestlaki inan sadece 1 ay kullandım boşuna vakit harcadım onla sonra meme reddi oldu süt az geliyo diye bide bunu deniyim dedim çok şükür etkili oldu sanada etki etmesine çok sevindim.canim
Miracinannesi_ emirasafmomm artırmada bestlaktan daha etkili zaten canım sadece kalitesini degil miktarını da artırıyor arkadaşım 4. Ayda mamayi bıraktı ki bilirsin 4 aylik bebegin sut ihtiyacı daha fazladir
Sermec27 emirasafmomm bestlak kullanıyorum oğlum 57 günlük kilo alımı gayet güzel anne sütü alıyor sadece süte faydası var bence
Sermec27 sweet_mom_ elimde bestlak var bestlak sayesinde sütüm iyi yani oğlumun kilo alımı çok güzel ama bitince bundan almayı düşünüyorum sanırım süte baya faydası varmış 🥰
KuzeyinAnnesi03 emirasafmomm suya 20 damla günde e bardak ama aşırı süt yapıyor çok kullanmayın 2 3 gün yeterli