emirasafmomm Miracinannesi_ bende sütü çoğaltsın da kalitesi mühim değil gün boyunca emiyor gece olunca yatmaya yakında emziriyroum. Hep uyanıyor geceye yetmiyor bu defa da mama veriyorum mamayı çok vermek istemediğimin içinde sütüm artsın istiyorum [silindi]
Miracinannesi_ [silindi] en iyisi Solgar brewears years b12 Bende bunu yazmak için gelmiştim bestlaktan daha iyi sütün kalitesini de artiriyor
[silindi] Miracinannesi_ kesinlikle katılıyorum benim sütün tadı değişmişti meme reddi vardı bunu kullanınca kızım içmeye başladı
Deletedmom_119 Miracinannesi_ bestlakı hemen kesip buna başlasam okur muki nasıl içilşyor aç tok günde kaç tane
elof emirasafmomm suya 20 damla günde üç defa olması lazım. Direk ağzına damlatanlarda varmış ama bana doktor böyle demişti.
littlebabygirl emirasafmomm ilk başlarda bestlak kullandım ama en önemlisi bol su içmek ve çok sık emzirmek. Emzirdikten sonra sağım yaparak memedeki sütü tamamen boşaltın ki meme çalışsın
Miracinannesi_ emirasafmomm artırmada bestlaktan daha etkili zaten canım sadece kalitesini degil miktarını da artırıyor arkadaşım 4. Ayda mamayi bıraktı ki bilirsin 4 aylik bebegin sut ihtiyacı daha fazladir
emirasafmomm [silindi] ya biliyor musunuz bizde de başladı meme ile boğuşuyor hoplata zıplata veriyorum napmam gerek
Miracinannesi_ [silindi] aynen canim benim sutumun rengi bile değişmişti bestlakta saydam su gibi geliyordu solgara geçince bildiğin süt sagiyordum ve daha fazla süt sagiyordum
Sermec27 sweet_mom_ elimde bestlak var bestlak sayesinde sütüm iyi yani oğlumun kilo alımı çok güzel ama bitince bundan almayı düşünüyorum sanırım süte baya faydası varmış 🥰
Miracinannesi_ sweet_mom_ eczaneden ozel olarak getirtebilirsin yoksa bile depodan getiriyorlar ben İnternete güvenmediğim için eczaneden almıştım
Miracinannesi_ Deletedmom_119 olur canim sabah 2 öğlen 2 akşam 2 tablet içiyorsun ac tok farketmiyor bir sure sonra duruma göre 1 tablete düşürebilirsin veya öyle devam edersin.
[silindi] Miracinannesi_ ben bestlaki inan sadece 1 ay kullandım boşuna vakit harcadım onla sonra meme reddi oldu süt az geliyo diye bide bunu deniyim dedim çok şükür etkili oldu sanada etki etmesine çok sevindim.canim