LadyGaddar Slm kızlar ,11 aylik diş çıkarıyor iştah sıfır Bugün ne yemek yapacaksınız yada sevdiği bir yemek varsa fikir olarak yazarsanız çok sevinirim Kaç aylık olduğunu da belirtirseniz daha iyi olur Yoksa düşünmekten kafayı yiycemmm😬😬 🌸🌸🌸🌸
Deletedmom_110 LadyGaddar geçmiş olsun cnm biz ne yiyorsak bizim çocuklar onu yiyor bugün kıymalı sarımsaklı kabak kırmızı biber patatesli yemek yaptım çok az biber salçası attım Yoğurtlu Arpa şehriyeli çorba yaptım Akşama da pilav yapıcammm yanına yoğurt üzüm vs yiyorlar.
Irmakmelegim LadyGaddar kızım 3 yaşında şuan sabh pankek ve bal yedi Öğlen terbiye arpa Şehriye çorbası içti Şimdi uyku saati Ara öğün meyve Akşam kofte makarna yoğurt yicek Ara öğün meyve Gece uykusu 9:30
Evaninanasi LadyGaddar öğlen şehriye çorbası, akşam biner dolması. İkisini de çok seviyor. Dün pilav yap demişti ama dümdüz pilav içime sinmediği için dolma yapacağım 😂😂 22 aylık. O aylarda diş dönemlerinde sadece mama içiyordu hiçbir şey yemezdi 🥹
bebelideli LadyGaddar Öğlen domatesli kayseri yağlaması üstüne sarımsaklı yoğurt Ara öğün kırmızı meyveli cevizli hurmalı yoğurt Akşam 2 parça pirzola fırında tatlı patates brokoli havuç yanına spagetti 34 ay
LadyGaddar Deletedmom_110 Maşallah ellerine sağlık cnm Seninkiler büyük artık Bende arada bizim yediklerimizden veriyorum uygun olanları Ama bugün sarma var yiyemez düşünüyorum ne yapsam diye
LadyGaddar Evaninanasi söyleyecek yaşa gelmiş maşallah, mamayi bile zor iciriyorum sadece suya taktı bu aralar
ArvenMom LadyGaddar Sabah Omlet Zeytin- peynir 2 çeşit - avokado- domates salatalık biber - bebek ekmeği - tereyağ Ara öğün kurabiye meyve suyu Öğle yulaflı ahududu muzlu granola tarhana çorbası Pirzola Pilav Ayran Ara öğün meyveli yoğurt 15 aylık
LadyGaddar ArvenMom Maşallah harika bir menü, ben kahvaltı veriyorum öğlen mama yada meyveli yoğurt akşam yemeği sonra uykudan öncede tekrar mama Hiç ara öğün yemez denedim ağzında tutuyor tok çünkü Senin bebe her verdiğini bitirebiliyor mu ve bu öğünlerde araları tahminen kaç saat
ArvenMom LadyGaddar hepsini bitiriyor 2.5 - 3 saat araları uyumadan 30 dk önce meyveli yoğurt yiyiyor
Evaninanasi LadyGaddar o aylarda zaten 1 yaş iştahsızlığı oluyor ve maalesef uzun sürüyor. Bir de diş dönemiysw yememesi o kadar normal ki. Takmayın diyemem annesiniz sonuçta ama bu süreç geçici bunu aklınızda tutun, çok canınızı sıkmayın. Sadece biraz zaman 🙏🏻