MiracAlpinveUmutunAnnesi Jessica_hala Anam yarabbim orası neresi 😅 İhtiyacımız olan tek şey deniz kum tatil
Birdunyabircennetannesi MiracAlpinveUmutunAnnesi Oğlum kreşe gitti evi daha hiç ellemedim yatak bile toplanmadı Kalkmam lazım ama çok rahat yatmak
milletsanakanalizemiolacak MiracAlpinveUmutunAnnesi sabaha karşı uyanma arkasından günlerdir gelen kötü haberlere karşı ne hissedeceğimi bilmiyorum bu sekilim gerçekten Rabbim beterinden korusun dedikçe bir üst level birşey oluyor bizim sülalede yine Rabbim beterinden korusun
MiracAlpinveUmutunAnnesi milletsanakanalizemiolacak Allah yardımcınız olsun inşallah ailenize ferahlık versin
2ogullu1anne İşlerim biteli çok oldu.1 saat kadar apartman önüne indirdim oynadılar.Şimdi küçük oğlumu uyutuyorum.Sonra koşarak 👇🏻
milletsanakanalizemiolacak Jessica_hala aaaa izmirliyim ben biliyorum tamam bu sene deniz sezonu olmadı bize ama seneye yine rota orası izmir diyeceğinizi tahmin etmedim biz gidiyoruz bazen oraya
prensannesiiiiiii MiracAlpinveUmutunAnnesi güzel bir soru bence hicbirzaman geçmez hatta büyüdükçe evlstlarimiz dertleride büyüyor
Cicektebenimcicekligunlerde MiracAlpinveUmutunAnnesi Uyuyamam misafirim gelecek.🤷🏻😀 Biraz yol yorgunluğu atıp hazırlığa girişicem.💃🏻😀🌸
MiracAlpinveUmutunAnnesi ESRA_282 Ya neden okadar zam yapıyor bianda. İnsanlarda acıma duygusuda kalmamış ya