MiracAlpinveUmutunAnnesi Günaydın herkese 🌸 Bugün herkes nasıl uyandı? Valla ben yorgun ve sinirli uyandım fazlasıyla baş ağrım da var nasıl akşam olcak bilmiyorum. Neyse modumuzu gifleyip derdimizi anlatıp kendimize gelelim. 🤭
uykusuzanne__ MiracAlpinveUmutunAnnesi Bende gece hiç uyumadım kızım uyumadı dış çıkarıyor çok huzursuz bıraksalar soluksuz 24 saat uyurum o kadar ki ihtiyacım var
MiracAlpinveUmutunAnnesi Zehra95 Şu kadının oyunculuğunu birtek sen anlat karadeniz dizisinde seviyorum
LadyGaddar MiracAlpinveUmutunAnnesi Bitik durumdayım ve halen bir sürü işim var ,bitmeyen sınırsız iş yapmışlar ,yaptıkça çoğalan türden😵💫😵💫😵💫😵💫
MiracAlpinveUmutunAnnesi Beyninizikullanmakucretsizdir Abo bende çok korkarım hele uyuşturucu iğnedeen
MiracAlpinveUmutunAnnesi UmudumOlsun Neden ki yorum yazdığınız yerde en altta 3 er tane çizgi varya ordan yana kaldırın gifler çıkıyor
ESRA_282 MiracAlpinveUmutunAnnesi dün ev sahibi aradı 7 bin olan kiramizi 17 ye cikaracakmis bizde bugün ev arıyoruz modumu siz tahmin edin
Milo ESRA_282 Allah yardımcınız olsun niye pahalaşıyor her şey böyle ya vallaha bacım burda da böyle😑Azərbaycanda
MiracAlpinveUmutunAnnesi ESRA_282 Ya neden okadar zam yapıyor bianda. İnsanlarda acıma duygusuda kalmamış ya