Minigimdoruk papatyatanesi pipetliyi öğrenmesi için pipetin ucuna muz gibi tatlı bişey sürebilirsiniz emme hareketini yapar ozmn
Minigimdoruk papatyatanesi munchkin pipetliyi her pozisyonda icebildigi için başlangıçta kullanmak daha iyi oluyor
alexab papatyatanesi ben tomme tippee aldım hem pipetli hem normal başlıklı 6 ay için akıtmıyor güzel.
minikkurabiyee papatyatanesi gerçekten öyle annelik delilikmiş bunu anladım 😂😂😂 her şeyin en iyisi olsun istiyor insan
minikkurabiyee papatyatanesi hahahahhahah😂😂😂😂😂 olur mu olur burda bir kaç kişi şey yazmış biraz zaman sonra avent akıtma yapıyormuş
papatyatanesi minikkurabiyee aaa evet o yorumları bende görmüştüm ne yapsak kalan markalar arasından oo piti piti yapayım en iyisi🥲
minikkurabiyee papatyatanesi şuan ya munchkin ya mamajoo ya nuk beraber karar verelim 😂😂😂😂😂😂ama pipetli ilk etapta zor olabilir
papatyatanesi minikkurabiyee ay lütfen yardım et tek karar verdiğim şey pipetli olmasıydı sen öyle diyince onda da kararsız kaldım ahaha🤣🤣💙
minikkurabiyee papatyatanesi 😂😂😂😂bende pipetli sevmiyorum ama onu da icemezler kiii bence ya nuk ya da mamajoo 😂😂😂
papatyatanesi minikkurabiyee yaaa pipetlilerle ilgili yorumlarda güzel aklım kaldı🤣belki öğrenirleer 🤩mamajoda zamanla plastik kokusu oldu diyenler var bilemedim nuka bakıyorum🙈
larisa13 papatyatanesi ben avent aldım 5,5 aylık bebeğim ilk günden öğrendi pipetle çekmeyi. Ters çevirince filan dökülme olmuyor şuanlık iyi tavsiye edebilirim🌸
minikkurabiyee papatyatanesi evet pipetli olanlarla ilgili güzel yorumlar var ama içebilir mi onunla Aa onu okumadım canım Nuk da güzele benziyor