merve171214 Beyzanrrrr Bende çocukların doğum günü malzemelerini kışlıklarını alacaktım mecbur sıkıştırarak bu ayı alacağım napayım burda 3 parçayı 2000 e alıyorsun ben geçen 14 parçayı 2000 e aldım temudan yazık günah değil mi kendi ülkemde kazıklanayım Allah ıslah etsin ne diyim ya sinirlendim iyice
Evaninanasi perakus bu yasa 15 gün sonra yürürlüğe girecek aslında yanı bu verginin iyi hali. Bu yasa yürürlüğe girince o gördüğünüzün 2 katı vergi göreceksiniz 🤦🏻♀️
perakus Evaninanasi malesef öyle olcak🤦♀️ uyguna işimizi gördüğümüz bişey vardı iyi ki rezil etsinler hemen
Evaninanasi pinar61 yasa 15 gün sonra yürürlüğe girecek yani 15 ine yetişiyor ama halihazırda kargoda olan ürünler için ek vergi alınır mı bilmiyorum
pinar61 Evaninanasi Ama böylesi hak mı hukuk mu Hala oy veririm diyenlere hakkım helal değil gerçekten sinirim bozuldu.
merve171214 Evaninanasi Gerçekten çocuklarımız çok kötü bir zamana geliyor ve bu beni endişelendiriyor büyükler gerçekten haklılar çocuklar için kenara 3-5 atmak gerekiyor yarına ne olacağı belli olmuyor baksana sabah bir kalkıyorsun saçma sapan şeylerle karşılaşıyorsun çocuklarımızı nasıl bir hal bekliyor korkuyorum
merve171214 Goktugmom_ ses çıkartmadıkça özgürlüğümüz kısıtlanıyor hani demokratik bir ülkeyiz ya nerde ama hala reis desinler
Minisse Ben temadan bir şey almadım almayı da düşünmüyordum ama sinir oldum yine de çünkü olay temudan ibaret değil tıpkı instagram olayı gibi. Ben bunu sevmiyorum oh yasaklansın zihniyeti meyvelerini veriyor. Ülkeyi iyice babalarının çiftliğine çevirdiler.
Begonvilya4321 Evaninanasi yürürlüğe girmesine 15 gün var aldınız aldınız yoksa oda bitti Allah dam ben bunun böyle olacağını bildiğim için aldım herşeyimi yakında evlerden çıkamıcaz onunla vergisi gelir
merve171214 Begonvilya4321 maalesef alınmıo siparişlerim tek tek iptal edildi “Gümrük düzenlemeleri nedeniyle gönderim sağlanamadığı için Temu tarafından otomatik olarak para iadesi yapıldı. İade tutarı Temu kredi bakiyenizde mevcuttur.”
Begonvilya4321 merve171214 demek ki o kadar açlar ki yürürlük filan hikaye kendi vatandaşına bu kadar düşman bir ülke yok