gmzgmzgmz İmkanınız varsa ikisini de alın kablosuz yüzeysel temizlik için süper günlük yap geç ama kablolu da daha detaylı yaparsınız
mrv__1234 hogwarts kesinlikle dikey süpürge, aldığımdan beri kabloluya dokunmuyorum, büyük temizlikte anca elim gidiyo, hantal değil üşenmiyor insan hele çocuklar sürekli bir şeyler dökünce
Denizoglan OzlemDoganay tabi ki https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_philips-xc704301-sarjli-dik-supurge-kirmizi-1211320.html?gad_source=4&gbraid=0AAAAADpRgaogKzWNxJAcZiRA3vWTy_K1M&gclid=EAIaIQobChMIo7_3kerfhwMVPpRoCR0PqwV6EAQYCCABEgLMkfD_BwE&gclsrc=aw.ds
kalbimegem hogwarts ben de elektroluks şarjlı süpürge var çok memnunum evim küçük olduğu için detaylı temizlikte şarjı yetiyor bana altı başlığı var gayette kullanılıyor yatak için ayrı yer için ayrı bı ucunu araba süpürmek için kullanıyorum hatta iyi ki almışım kablolu dokunmuyorum artık
Asyaveannesi04 hogwarts philips marathonum var ama ben dyson aldım ve asla Philipsin yüzüne bakmıyorum büyük temizliklerde bile😅
bakkalemzigi hogwarts kablosuz iyi marka alabiyorsabız alın bence ben kabloluyu kullanmıyorum bile robotunuz nasıl bilmem ama dikey süpürge aşırı rahatlık
justmami hogwarts dyson v15 kullanıyorum çok memnunum hem rahatlık hem şarjı da gayet güzel yetiyor derin temizliğimi de onunla yapıyorum tertemiz yapıyor
Sblatc hogwarts kablolu süpürgede bosch serie 6 prosilence yi öneririm. 4 yıldır kullanıyorum çok iyi çekiyo
Alerjikrinit hogwarts kesinlikle dikey şarjlı al ama iyi bir şey al annem fakir aldı çekim gücü çok iyi değil. Benim Philips memnunum