Aledammmm Meraba iyi akşamlar benim kızım 6 ay 10 günlük günde 5 .6 defa silkeleniyor üşüyormuş gibi titreme gibi internetten baktım epilepsi başlangıcı diyor çok endişeleniyorum varmı aranızda böyle bir durumla karşılaşan😔😔
ok-2019 Aledammmm Oğlumda da var ben de çok araştırdım aynı sonuç ve erkekler de çiş yaparken de oluyormuş :( nasıl ne şekil ben de anlamadım yaaa inşallah değildir kötüyü çağırmamalı gerekli.
Ikrazumra19 Aledammmm tek basina bir belirti varsa hemen epilepsi demek doğru olmaz bence belki usuyordur 🙄
Btlll Aledammmm merhaba aynı durum benim oğlumda da var. Birkaç aydır yapıyordu günde 2-3 defa ama şu son 1 haftadır neredeyse günde 20 defa yapıyor. Bende çok korktum araştırdım ama sinirsel bir şey sanırım çok kişide varmış. Önümüzdeki hafta doktora gideceğim o zaman soracağım. Birkaç saniyelik başıyla silkeleniyor değil mi?
basak__333 Aledammmm Allah esirgesin benim oğlumda da oluyor arada ama hiç bu şekilde düşünmemiştim 😕
Btlll ok-2019 benim oğlumda da var Bende sizin gibi çiş yaparken diye düşünmüştüm ama bu ara çok sık yapıyor o yüzden çiş yaparken olduğunu düşünmüyorum artık😐
expectations Benim oğlum kaka yaparken yapıyor o hareketi, belki sizin bebeğiniz de kaka yapıyordur? Ben önemsememiştim açıkçası.
Ikrazumra19 Aledammmm anladim ne bilim hemen kotuyu dusunmemek lazim internete basim agriyor yazsak kansersin diye cikiyor 🙄
Btlll Aledammmm çok yaygınmış epilepsi gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben o halini video çektim o şekilde doktoruna gösterip soracağım
Gamzeyaman Benim oğlumda yapıyodu o hareketi bugun doktora sordum o öle bişey değil dalma ve titreme olursa benim için önemli dedi okuma şu google yazanları diede kızdı bende cok korkmuştum Allahım esirgesin evlatlarımızı
Bahar1425 Aledammmm benim oğlum da yapıyor ama ablam çiş yaparken olur dedi. Bende anlam vermedim. Doktora soracağım her defasında ama unutuyorum gidince
Btlll Bahar1425 tabiki yazarım. Hatta videoyu yarın doktora göndereyim bir haber gelince söylerim sizede
Btlll Aledammmm doktora sordum bugün video izlettim. Kollarıyla birlikte kasılma gibi bir durum olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. İrkilme silkelenme sadece baş kısmında oluyorsa normalmiş😊