nisakb Ateş huysuzluk uykusuzluk herşeyi yaptı 😭 bu aşıların etkisi ne zaman geçiyor 🥲 calpol verdim ama yine de uyumuyor direniyor ne yapmalıyım
suheyla92 nisakb 2 gune geciyor merak etmeyin eklemlerine ilik sulu bez koyun 4 saatte bir calpol verin başka yapcak bisey yok sakin kalin gececek 🙏
prenses250_ Ben bacaklarına hridoit krem sürmüştüm öyle rahatlamıştı bacaktakiler ağrı yapmıştı o iyi gelmişti canım sağlık ocağındaki hemşire söylemişti kremi
nisakb Metehanduygu44 ay normalde bu saatte uyuyordu hep şu anda benle sohbet ediyor sjdjdjd benim gözler mor….
Neeen-var-kuzum Sareerdogan selam güzel anne aşı yaptırmadiginiz için herhangi bir dayatma oldu mu acaba sağlık bakanlığından ?
Sareerdogan hopdedik aşıların içerıklerinin masum olduğunu düşünmüyorum ben corana aşı sida vurulmadım mesela
hopdedik crybaby Sareerdogan bende corona asisi olmadim ama bebekler icin ileriki zamanda sorun yasamamak adina olmasi gerek tarafindayim,
nisakb crybaby aynı durumdayız uyuyor 🙃dün gözleri kızarmıştı uyumamaktan ateşi yok şu anda bu yüzden calpol vermedim. Gaz sancısının huysuzluk arttırdığını fark ettim gaz damlası verdim iyi geldi