yo_ca697 AnnaKurt hayatta başarılar diliyorum 2 tane yeğenim ikisi de koç ömrü hayatımda böyle çocuk görmedim biri ergenliğe girdi hepimize kan kusturur diğeri 3 yaşında bizi bizden eder
no1 Buket57 aynı gün doğmuş minnoslarımız . Biz 2024 lüyüz. Hangi yıl kızınız 🩷 Tam bir boğa burcu bizim kız rahatına düşkün bogazına düşkün 😂
bbstkt Deletedmom_223 balık olan oğlunuzun huyu suyu nasıl benimkide balık 6 mart doğumlu ama 5 aylık henüz gözlemleyemedim😂
boralii bbstkt 1 Mart doğumluyum. Sezgilerde kuvvetli türümüzün yarısı dehşet duygusal yarısı gece karanlıkta gizli gizli ağlar😃 saftirik merhametli…
Deletedmom_223 bbstkt herşeye ağlar bakmanız bile yeterli 😂ama bı o kadar iş yapmayi sever yardımsever.Bu arada 4.5 yaşında oğlum
sadelim bbstkt benimde beş aylık oğlum balık😅 asla uyumuyor gündüz uykuları en fazla 20 dk sürekli kucak istiyor yere bıraktığım an bı yerini koparmiscasina bağırıyor çok hareketli ve meraklı 😅
yagmurata24 Banumeral Kaç aylık🥹 benim de oğlum koç ve daha şimdiden ortalığı yıkıyor (3.5 aylık) 🤣 sizinki de lider ruh mu
amazontuba ayseninminnosu ayy akrep felfena olur yükseleni güzeldir inşallah 😅 kendimden biliyorum akrep i. Benim kızım da YENGEÇ 🥲 yükseleni TERAZİ 4 temmuz da doğduk
bbstkt boralii yaa duygusallığı çok duydum merhametli olması çok güzel bi özellik olur ama çok duygusal olmasa daha iyi çocumu çok üzerler 😞😂
1bebe1kedi ayseninminnosu 2 Aralık’ta doğup yay olacakken 1 Kasım’da doğup akrep olmayı tercih etti canım oğlum 😂 babası da akrep ve benim yükselenim akrep 🤦🏻♀️🥲
bbstkt Deletedmom_223 inşallah benim miniğim de yardımsever olur duygusal olcak kesin ona tamamım herkes böyle söylüyor 😂
yagmurata24 dusgezgincisi Ayyy benimki deee 15 Nisan Koç ve inanılmaz sinirli beni boğacak zannediyorum bazen🤣
Iremylcnkya07 ayseninminnosu Asla yerinde durmayan erkek çocuğunu aratmayan karışık duygular besleyen minik bir canavar sadece çok bişeyi yok 😂😂😂