Ebrarcansu asyakus hayir ari mama verme mama yasasindaki hicbir seye uymuyor o mama bile degil yani bi arastir canm istersen heleki bebegn daha kucuk sakin verme ari amam
Ebrarcansu Ari mamayi mama yasasina uymuyor diye okumustum muhendisinoglunda oraya bi bakin hangi mama temiz
mmervepanavur Aptamil alerji yptı bebeğime hipp aldım gece uyumadan yediriyorum rahat uyumaya başladı 2 gündür önceden çok uyanıyordu portakal suyuyla yapıyorum içine yarım meyve püresi koyuyorum severek yiyor
mmervepanavur Crocussss bildiğim kadarıyla formül mama biberon la sıvı şekilde kaşık mamasını muhallebi gibi katı da yapalirsin biberonla içilecek kıvamdada
mmervepanavur Crocussss kilo almasını isyorsan pirinç unuyla suyu pişirip içine muz ez ve pekmez ekle arkadaşım bu şekilde kilo aldırdı
Maryhoney mmervepanavur muzu 3 gün kuraliyla mi vermek lazım önce yoksa direk bu dediğinizi versek olur mu tadıma yeni baslicam da
Senayyy asyakus kaşık mamasıbeb hero beybi kullanıyorum ama aptamili de çok duydum arı mamayı bwn 2 ay kullandım hiç kilo falan aldırmadı aksine fazla tok tuttuğu için nerdeyse gündüz hiç emmiyordu bi besleyici özelliği yok sadece bebeği tok tutuyor 🤷♀️
asyakus Senayyy öylemii tamam o zamna arı mamayı eledim ya aptamil en iyisi gibi duruyor yazılanlara göre
Ezgiiza Canım ben de aynı dertten muzdaribim iki yemek kaşığı bebek irmiğini 200 ml suyla pişir bir büyük muzu ez biraz da pekmez ekle,bu ölçülerle iki akşamlık mama oluyor bizimkine şimdiden şifa olsun bebişine:)
Ezgiiza Ezgiiza muzu sevmezse elma armut deneyebilirsin narenciyeler asitli olduğu için önerilmiyor,paketli ürünleri de kullanıyorum bazen ama kendim hazırlayınca daha çok içime siniyor
denizcinar ben arı mama kullanmanızı önermem, onun yerine kaşık maması olarak bebelac kaşık mamalarından alabilirsiniz, hem kaliteli hemde fiyat olarakda uygun
mmervepanavur Maryhoney valla ben hiç 3 gün kuralı uygulamadım direk verdim ama normalde 3 gğn kuralıyka vermek gerekiyormuş