gokceege Sleepy bez kullanıyorum oğluma bir gecede 2 kez üst değiştiriyoruz sabahları ayrı zaten çok taşırıyor önerebileceğiniz bez var mı
Deletedmom_216 gokceege ben molfix kullaniyorum simdiye kadar hic taşma durumu yasamadim pisik de olmadi her bebek farkli ama deneyerek ilerlemeniz gerek ☺️
DevosMom gokceege goon premium soft Sleepy, molfix, bebem natural ve baby turco denedikten sonra bulduğum ve Allah’a şükrettiğim o mükemmel bez. Lastik izi, pişik, taşırma sızdırma vb yapmadı.
Aysenur122 gokceege bende molfix kullanıyorum küçük geliyordu sonradan anladım bizim de taşıyordu şimdi çok şükür 1 beden büyük aldım hiç olmuyor sizde bir beden büyük alın bence
defnemiraybebek gokceege bebem natural ve molfix kullanıyorum ikisinde de taşma olmadı kaka taşması olmasın diye de bir beden büyük alıyorum
momsipek Deletedmom_216 bizde molfix de taşma yaptı sırt kısmından maalesef Goon aldım o da yaptı çok sıkı bağlamak lazım o da lastik izi yapıyo (bebeğim zayıf olduğu halde) ben sıkmıyorum,ne yaparsan yap taşıyor
annekadin21 Deletedmom_216 molfix bezi ben baglayamiyorum. Önde kanatlar var ya serbest mu bırakıyorsunuz ice digru mu. Ice digru yapınca cirtlar üste cikiyo çocukta yara oluyo
Nursensglk gokceege bende doğduktan beri sleppy kullanıyorum 4 maxi suan 13 aylık herhangi bi taşma yaşamadık
Aysenur122 DevosMom evet siz 1 beden büyük kullanın kesinlikle anlayacaksınız benim bebede öyle oldu çünkü daha olmuyor
gizem231217 gokceege hangi bezi kullanirsan kullan geceleri 1 beden büyük takarsan taşmaz Bizimde öyleydi 1 beden buyuk takarak çözdüm sorunu. Gündüzleri 4 geceleri 5 kullaniyoruz.
Gryffindor Bezin böyle yapıştırma bantlarını bacak lastiklerini iyice açıp öyle bezlemeyi deneyin bir de. Denemiştim ve taşma yapmamıştı.
kgul gokceege sleepy mallesef taşırıdı bizdede, ben prima premium da kullandım uzun süre. En iyi goon premium çıktı.bi kere taşırmadı çok rahat külot bez hem de
perakus kgul goon cok duyuyorum primadan dahamı iyi? Külot bez mi o ben kullandım daha önce külot bez ama giydirmesi falan cok pratik gelmedi
merveturegun Prima premium care, hiç pişik yapmadı, hiç de sızdırmadı. 6 aylık kızım. Gece primayı takıyorum sabaha kadar idare ediyor çoğu zaman. gündüz de sleepy naturel ile sık sık değiştiriyorum
tazemom1 gokceege kaç aylık şuan Bir ara bizde de o sorun vardı 1 beden büyük sleepy alıyorum uzun zamandır taşma olmadı