mucizemm94 Haklı olduğum halde haksız konuma düşmekten tavır yaptığım zamanlarda senin daha çok tavır yapıp konuşmamandan hafta sonları hep uyuyup bizi gezdirmemene uyuz oluyorum sinir oluyorum oh be rahatladım 😁
kereminom Aslında seni hiç sevmiyorum kocam üzülmesin diye seni seviyor ve düşünüyor rolü yapıyorum 🤭🤭
yorgun1momyy_ mnkkizim mıyekis inana nakörrrrrr geberesice karaltısı kaybolasıca öllüğün körüne gidesice ruh emici yaratık……………….. .. Böyle uzarrrr gider 😂😂😂 Hakkını helal et bacım azıcık sana saydırmış gibi oldu ama sana değil ha 😂🌸🌹
DerinTuana Beyninizikullanmakucretsizdir sen yoksa o musunnnn bebekamın ı sadece bir kişi söyleyebilir,düsündügüm kisi misin ahsjsj
sweetasya mnkkizim her dakika kahve paylaşımını görmek zorunda mıyız salma artık şu dandirik fotoları siteye 😁
azraklknn Ona buna ortada laf tasiyinca eline ne geçiyor gerizekali kendini rezil ediyorsun birseyin farkında değiliz sanıyorsun herhalde ama çok komiksin allah belanı versin
yorgun1momyy_ Beyninizikullanmakucretsizdir aşkım hozora niye üzülüyorsun tavuğa gömecek işte 😂 burda horoz sensin zamanı gelince hepisininnn 😂😂😂😉🤭
motherisbackk mnkkizim sana bir sürü iyilik yaptım hiçbirini görmedin. Durduk yere arayı soğuttun ve iyilik yaptığıma beni pişman ettirdin. Allah senin gibi insanlardan herkesi korusun. 😂 böyle derdim
Pembepanter2 mnkkizim Müslümanlığı yalnızca kuran okuyup namaz kılmaktan ibaret sanıp herkesin dedikodusunu yapıp yüzüne gülüyorsun ama ayy namsz kılmıyor diye bir de kınıyorsun önce dön kendine bak Müslümanlık sadece ibadetten ibaret değildir önce o kalbini temizle
DerinTuana Beyninizikullanmakucretsizdir yok yok degilmissin sevdigim biri vardı o zannettim.Herkesın ismi faln degismis yada yenı üyeler gelmis kimseyi tanıyamıyorum 😁
milletsanakanalizemiolacak mnkkizim doğum yaptığında bie gün bile yalnız bırakmadım seni ne ihtiyacın varsa elimden geldiğince destek oldum benim bebeğim küvezde kaldı bir gün arayıp nasıl demedin s. Ol git senin gibi akraba olmaz olsun sonradan görme geçimsiz pislik