Bibebek_ burako yarım saat içerisinde götürmenin lazım bezi. Sabah da devam ederse bezi alın gidin riske atmamak için fotoğrafını çekin gösterin doktora
Asilahmet burako bu aralar çok duyuyorum çeşme sularından kaynaklı salgın var diye o yüzden sordum acaba sudan kaynaklı mı diye çok geçmiş olsun başka bir hastaneye gidin sabahı beklemeyin bence
teachermommy1 burako Korkutmak istemem ama kanama da olabilir. Enfeksiyon da olabilir. Böyle sakin kalmayın. Eşiniz gelmiyorsa da siz götürün 5 dk bir baksınlar. Çok geçmiş olsun.
momeymen burako kahve telvesi gibi ve siyah kaka mide kanaması belirtisi olabilir ya da sindirim sist kanaması. Bi acile gidin beklemeyin
burako ayazaras34 evet o gece geldim hemen zaten yolda kan kustu mide kanaması gecırıyormuş çocuğum dua edin ne olur
cerosk İhmal etmeye gelmez umarım gitmişsinizdir ve önemli bir şey yoktur inşallah. Tedbir almakta fayda var.
ayazaras34 burako katran karası kaka dediğinizde tahmin etmiştim ama sizi endişelendirmeden dile getirmeye çalıştim. Dualarımız sizinle, iyi ki de gittiniz, güzel haberler bekliyoruz 🙏
burako ayazaras34 Allah razı olsun yatış yapıldı kanamayı kontrol altına aldılar burnundan midesine hortum takılı ateşi var ilaç tedavisine. Başladılar yüksek ihtimal dolven ateş düşürücü şurup mıdesınde kanamaya sebep olmuş
burako momeymen Allah razı olsun yatış yapıldı kanamayı kontrol altına aldılar burnundan midesine hortum takılı ateşi var ilaç tedavisine. Başladılar yüksek ihtimal dolven ateş düşürücü şurup mıdesınde kanamaya sebep olmuş
ayazaras34 burako Rabbim size bağışlasın, çok şükür en azından kontrol altında. Geçmiş gitmiş olsun inşallahh.
yaren1106 burako oy canim benim cok geçmiş olsun rabbim güzel evladını sana bağışlasın tez zamanda iyileşir inşallah 🌸