Esra1202 Boşuna korkmayın hiç bı şey çıkmaz. Çocuklarda.cok çabuk büyür ve hemen geçmez lenf modları. Ve çoğu enfeksiyon asi kaynaklıdır.
umutayaz123 Angelangelll daha gitmedik pazartesi inşallah randevumuz var Rabbim yardımcımız olsun kulun kula ettiği dua kabul olurmuş hepinizin derdine derman göndersin rabbim dualarınızda benim oğluma da yer verirseniz çok mutlu olurum ❤️🌸
umutayaz123 Esra1202 evet gittik bizim kafasının iki tarafında boyunun iki tarafında yani birçok alanda vardı cam yayma yapıldı çok şükür temiz çıktı doktor lenfler oynuyor bu iyi bişey dedi eğer taş gibi sert olursa ve büyürse hemen gel dedi
Angelangelll Esra1202 tekrar gitmedik su an el ayak hastaligi geciriyor zaten kesin büyüme olmustur moral bozmamak icon bakmıyorum
Esra1202 Angelangelll şimdi ne durumdasınız acaba. Biz 2 hafta çektirdik ultrason aynı boyutu 5 mm dedi
umutayaz123 Esra1202 yok hayır sağ boyun sol boyun ve ensedeki saç kısımlarında vardı bakalım hayırlısı konu evlat olunca çok farklıymış Rabbim kötüsünü göstermesin hiçbirimize🤲
Esra1202 Angelangelll siz tekrar gidip.gosterdiniz.mi.acaba hiç. Aşıdan falanda olur dedi çocuk doktoru ya da enfeksiyon dan da. Ne bileyim zaten kaygı bozukluğu var bende buda beni çok tetikliyo.
Esra1202 Angelangelll hergun bakıp duruyorum orasına ya. Cocugunda psikolojisi bozulacak. Kendimi kontrol edemiyorum. Şu lamet İnternet yok mu. Doktorun dediğine değil oraya inanıyoruz içten içe o yüzdende içimiz rahat degil
Angelangelll Esra1202 bence bunlar sistikten sonra kolay kolay inmiyor. Biz inmesini bekledikce stres oluyoruz