ugrakyagiz kado5518 forumlara gelin sol üste çizgi varya bildirimlere baktığınız üstünde resim yükle var
kado5518 germophepe yaw hadi canım başka kapıya yazma benim postuma seninle uğraşamam sana harcayacak vaktim yok..
Hilal096 Pasa-2727 bağlı olduğunuz Wi-Fi tıklayıp altta dsn seçeneği var oraya tıklayıp elle seçeneği seçeceksiniz ve oraya kodu yazacaksınız
kado5518 V_Gizem vallahi şuan isteyen herkes giriyor.Bence sen herşeye atlayarak boş yapıyorsun.Girmek istemiyorsan girmezsin sen niye bu kadar insanların instagrama girişini kendine dert ettin..
V_Gizem kado5518 S Deletedmom_182 yoo ben gayette kullanıyorum diye cevap veren arkadaş Sizi bilişim suçlarına şikayet etsem insanları açık mecrada yasa dışı oluşuma yönlendiriyorlar desem polise ifade verirken yooo ben gayette kullanıyorum der misin acaba
V_Gizem kado5518 yaaa bana ne zaten bu kadar herkes giremezken inatla girmeye çalışan bağımlı hasta arkadaslarımıza ne diyim Yasa ihlali yapıyorsunuz yarın başınız ağrır özellikle herkese açık bir mecrada yasa dışı bu bilgi paylaşımları yaptığınız için