955454 ben boburlenmedim. Bu duygumu paylaştım sonuna kadar da arkasındayım. Bana bunları diyen zaten kuzenim iyi misiniz siz? Kaldı ki boburlendim bundan sizene? Allah bana süt vermiş de bilmem ne. Sizene? Benim Süt durumumu biliyo musun? Emdi nasıl emdi biliyo musun? Bilmek zorunda mısın? HAYIR. O zaman sana yapmadığım bir yorumu bu kadar üzerine almamalisin. Bitti.lutfen diğer yazan iki kişiyle de bir olup dertlesin. Benim sizle sorunum yok arkadaşım uzatmayın. Ben bunu yapıyorum yapabildim şükür dedim. Kuzenimin BANA DEDIGINI arkadaşla paylaştım. Size ne oluyor anlamış değilim. Benim boburlenmem(!) Nasılsa sizi ilgilendirmez, aynı şekilde sizin emzirememe probleminiz Benim sorunum değil. Daha fazla yorum yapmayacağım bir üçlü grup olup kafanızdaki kurmacalarinizi ve acilarinizi paylasabilirsiniz. Neden nereye geldi konu vallahi güldüm yok kurtmus yok boburlenmekmis şaka mı ya? Siz bu emzirememe durumunu abartmadiginiza emin misiniz? Gidin yapabildiklerinizle siz boburlenin. Uzatmayın.