bsrylmaz Gmzdgs kusması da başladı bebeğimin. Mide ekşimesi yaparmış ve bebek kusarmış öyle yazıyor internette. Veriyim mi bebeğe sütü
Gmzdgs bsrylmaz bn kide kusuyo bazen azından burnundan dolu dolu doktora sordum reflümü dye kilo alıyo sorun yok dedı sütün ekşidir demedi sakın ziyan etme sütünü boşunada mamayada bazlama gunde 2 mendil iki kıyafet degişi yorum kusması yuzunden
aybukemom bsrylmaz mamanın anne sütünün tadını değiştirdiğini duymuştum nasıl olduğunu bilmiyorum ama
aybukemom bsrylmaz evet öyle duydum, hani bebeğin ihtiyacına göre mesela hastaysa süt daha değişik üretiliyor ya buda öyle bişey sanırım ama doğru olmayabilirde
Adarenn bsrylmaz 20 günlükken aynı şeyi bende yaşadım ekşi kokuyordu taze sagdigim süt bile göğüsteki sut eksimez yani 😊dışarda fazla beklerse öyle eksir onun dışında sorun olmaz
bsrylmaz Adarenn hemenn sağdığım gibi verdim bebeğime. Hatta sağdıktsn hemen sonra kokladım aynı kokuydu
Adarenn bsrylmaz tmam işte bende yaşadım ve sutumu dökmedim 1 damlası bile onemliydi benim için verdim bir sorun da olmadı
bsrylmaz Adarenn tabiki o bir damlası bile altın değerinde. Hele benim hiç tamamen öyle onu çıkarmak için neler yapıyorum sütüm az diye. Dereotu dediler oda böyle yaptı işte. Sizin sonradan nasıl düzeldi?
aybukemom bsrylmaz mama vermeyip sürekli emzir sen aslında sütün yeter bebeğine. Ben öyle yaptım sürekli emzirdim saat başı hatta uyanıksa yarım saatte bir
bsrylmaz aybukemom benim bebeğim erken doğduğu için emme refleksi çok yok, çekemiyor ve meme de 5 dk sonra uyuyor