97e Merhaba ev hanımları süt parası eşlere yatıyor bılıyorum ama fakat doğum parası ptt nekadar yatıyor bılgısı olan varmı 2 cı cocukta
97e Rengarenk52 o basvuru sayılmaz zaten kımlıgın ıcın gıdıceksın cocuk kımlıksızmı kalıcak yenı dogum yaptım da
Rengarenk52 97e kimlik sgk dan mı çıkarılıyor ??? Nüfus müdürlüğüne gidilir kimlik için…doğum parasını sgk verir doğum parasını sosyal hizmetler verir 2 kere doğum yaptım ve biliyorum tek tek ben uğraştım çünkü
Rengarenk52 97e doğum parası ve süt parası için gerekli evraklar da doğum kağıdı ve bebek kimligidir bebek kimliği.cikmadan başvuru yapamazsın hiç biseye
97e Rengarenk52 bende 2 ciye dogum yaptım ben ugrasmadım ama hanı konuyu ben actım baslıgı ben actım ya hanı yazmasanız da olur mesela snırlenerek kızarak sevmem bole konusmayı dogru bılıyorsunuz dur ama uslup yanlıs
buketbb Acemi-annee anne çalışıyorsa anneye yatar, ben çalıştığım için bana yattu, ama çalışmayanlar için çalışan eşine yatıyor
97e Rengarenk52 yenındogum yaptım dıyorum bende sıze kımlık cıkarmak ıcın ztan dogum belgenle gıdıyosun süt parasını da ozaman hastane kagıdı aldı bız bısey yapmadık yanı dedıgınız dogrudur
Rengarenk52 97e tamam kimlik için zaten doğum belgeyle nüfus müdürlüğüne gidiyosun…ordan çıkınca sgk na gidip süt parası sosyal hizmetlere gidip doğum parası için basvurulur bu resmi yerlerde ise başvuru için doğum belgesi ve bebek kimliği gerekir
Acemi-annee Rengarenk52 toplu para benim hesabıma yattı, bide ptt den bana doğum parası yatmıştı. Eşle ilgili kısmı bilmiyorum sadece
97e Rengarenk52 bende anlamadıgım sankısüt dogum cok para verıyorlarmıs gbı dalga gecıyorlar 400tl ve bir kerelik gülüncek bısey su yabancılar kadar olamadık ya