kaldera8 Deletedmom_109 yarım gun olduğu için ve eşimle dönüşümlü olduğumuz için ücretsiz izin düşünmedim aslında bismillah diyip basliycaz tabii gözümüz arkada kalacak
kaldera8 gaye91 bakıcıya gerek kalmadı bizde ama yine de bizzat kendim olmayınca çok tedirgin oluyorum
Esranill Benim de ikizlerim var ve tam 1.5 yaşında olacaklar başlamak zorundayım 😔 inanılmaz vicdan azabı çekiyorum onları bırakıp çalışacağım için kendimi suçluyorum hatta şimdiden ağlamalara başladım of nasıl bırakıcam neden bizi bıraktın derler mi ileride kızlarrrr nasıl başlıcaz 😭
Dolores Esranill terk etmiyorsunuz sonuçta onlara daha iyi bir yaşam sunmak için çalışacaksınız için rahat olsun ☺️💙
kubrahemsire Ben öğretmen değilim ama hemşireyim. Ben işe başlamak zorunda kaldım bebeğim 4 aylık. Bizde yarım gün çalışıyoruz. Ben eve kamera aldım eşimde sağlıkçı olduğu için o bakıyor. Nöbeti olduğu günlerde ben yıllık izin alarak bakıyorum. Eğer bakan kişiye güveniyorsanız ve kameradan 7 24 izlerseniz çok rahat bırakabiliyorsunuz ( 1 hafta oldu deneyimim)
kaldera8 kubrahemsire bizim de kamera var aynı şekilde eşim sabahçı ben öğlenci dönüşümlü olucaz o konuda biraz rahatım aslında bende
kaldera8 Deletedmom_109 çalışmak iyi geldi mi peki böyle evde olup her şeyiyle ilgilenmek ayrı güzel ve rahat ama çalışmayı da özledim sanırım ve ben hamilelegim boyunca da çalışmadım riskli olduğum için hep raporluydum
Deletedmom_109 kaldera8 tabii ben hamilelik dahil hep çok çalışmıştım. O yüzden ilk zamanlar olmasa da ilerleyen zamanlarda boşluğa düştüm. Hatta o düşüşlerin birinde kidsi forumu keşfettim 😁 çalışmaya alışanlar için başlamak iyi geliyor kesinlikle
aykoz_ kaldera8 benn özel sektörde öğretmenim malesef 2,5 aylıkken işe dönmek zorunda kaldım teneffüslerde süt sagıyordum süt iznimde götürüyordum evet epey zordu ama benımkı cok kücüktü. Ek gıdaya geçirip baslayan arkadasım vardı o daha rahattı. Sizin de süt izniniz olur evdeyken de bebek genelde uyudugu icin onun açısından sorun olmaz allahın izniyle🙏🏻
mburak kaldera8 Bende öğretmenim bebeğim 5 buçuk aylık olacak Eylülde. Açıkçası hiç başlayasım yok bırakıp gitmek istemiyorum. Bide bizim branşta ilk haftalar çok zor geçiyor gözümde büyüyor. Allah yardımcımız olsun 🥹
denizalismom kaldera8 bende Eylül de başlicam oğlum 6 aylık olacak. Ne yapcam diye düşünüyorum bende ama Allah tan yarım gün çalışacam o biraz içimi rahatlatıyor.😔
aykoz_ kaldera8 zor da olsa size cok iyi gelecek bunu unutmayın. Size iyi geldigi icin işten döndügünüzde dhaa güzel ilgileneceksiniz bebekle
FadiXx kaldera8 9 aylıkken 2. Dönem başlamıştım. Başlarda zor oluyor ama sende nefes alıyorsun bence rahat oluyor. Emziriyorsanız tüm gün sıkıntı oluyor göğüsleriniz ağrımaya başlıyor başlarda sonra alışıyor ama vakit yaklaşınca geriliyor😵💫 Ben 3 gün çalışıyordum 2 tam bir yarım o yarım gün hemen bitiyordu anlamıyordum bile
adennazo kaldera8 işe başlayalı 1 ay oldu kızım 9 ay 22 günlük. Resmen hayata döndüm. Evde olmak bebekle ilgilenmek gerçekten benden çok şey almış onu anladım. Bakacak güvenebileceğiniz biri olduğu sürece başlayın işinize gözünüz arkada kalmasın. Bebeğimiz oldu diye hayattan uzak kalmamamız gerekiyormuş
kaldera8 adennazo bende bir yandan bunu düşünüyorum hep evdeyim buna hiç alışkın değilim bırakacağım kişiler de güvenilir olduğu için iyi geleceğini düşünüyorum bir yandan ama içim içimi de yiyor annelik güdüsü sanırım
aykoz_ kaldera8 tabıkı böyle hakkınız var eger meb öğretmeniyseniz günlük 3 saat diye biliyorum. Kanuna göre bu izin saatlerini anne belirler. İsterseniz 3 saat geç gidersiniz ya da 3 saat erken cıkarsınız bunu kullanın muhakkak
kaldera8 aykoz_ meb deyim süt izni ile ilgili bir bilgim yok henüz bunu öğrenmem iyi oldu teşekkür ederim:)
Meri-Mel Herkese kolaylıklar dilerim , aşırı ihtiyaç yoksa ücretsiz izinden devam etseniz ben de öğretmenim atanmış degilim olsam öyle yapardım,😌 Yeğenim ablamın kızı ; ablama her defasında keşke paramız olmasaydi anne derdi ,çalıştığı için .
Mavisssssssss Ben de sınıf öğretmeniyim ücretsiz izin aldım. Okulum uzak köyde. Gidip eve gelmek 4 ü buluyor. Kızım da 15 aylık. Merkeze kendimi alabilsem ne güzel öğle aram olurdu zaten 2den sonra bitiyordu dersim