ikiminik16 18 günlük bebegim gün boyu ağladı ama fun boyu bir dakika durmadı bir saat uyumadı ne yapacağımı şaşırdım sadece meme de duruyor ondada artık süt kalmadı kolik mi kolik de böyle gün boyu ağlama olur mi bir kucağımda sakinliyot birazcık
tazelianne ikiminik16 bir sıkıntısı vardır mutlaka gazı olabilir mi, gazı varsa hiç uyumaz bizde öyleydik alerjimiz varmış çocuk hep ağlıyordu
UrbanMom ikiminik16 gazı vardır annesi özellikle akşamları susmuyorsa. Karın masajı yapın bebeğinize bakın bi karnı şiş mi duruyor her emmeden veya mamadan sonra mutlaka gazını çıkarın
MelekAnnesii ikiminik16 gecenlerde bir doktorun paylasiminda gormustum eger kucaginiza aldiginizda sakinliyorsa kolik degil sizin kokunuzu istiyordur diyordu
Ardenaden Mama verij rahatkiyorsa doymuyordur gazi yeni basladi kolik diyemeyiz suan 2 sebeotn aglar ya gaz ya aclik.Bence sen dinlemesdgn icn sutun yetismiyordur daha yenisin artmasi 1 ayi buluyor. Mama verin kolik ayni saatte baslar ve susar sabhtn aksma kdr aglamaz
ikiminik16 Ardenaden mama da veriyorum ama yine sakinlemiyot duyduğuna eminim ama çaresiz kaldım gun boyu o
tazelianne ikiminik16 inşallah alerji değildir küçük aylarda çok zor bir süreç, 6,5 aylık hala gazını çıkarmadan uyutamıyorum ek gıdada ne versem gaz yapıyor, hala uyurken ağlıyor. Hem ağızdan hem alttan gazını çıkarmaya çalışın belki rahatlar 🙏🏻🌸
melek907_ Benim kızımda 2 günden beri uyumuyor devamlı ağlıyor 7 8saat boyunca 11 günlük daha ne yapacağımı şaşırdım bende
fkanak Aynı şeyleri yaşadım maalesef ki dediğiniz günlerde başladı kolik bir bebekti gazdan yapıyormuş benimkisi hergün aynı saatte başlardı gece 12 ye kadar tek memede duruyordu yorgunluktan artık yatarak emziriyordum.Doyuyordur annesi gazı var büyük ihtimal masaj yap bol bol güzel bir duş anca öyle uyuyordu.Stresi hissediyorlar bide ben eşime veriyordum o evde turlatıyordu yorgunluktan uyuya kalıyordu bi süre sonra.5 aylık hala uyku ve huzursuzluk problemi var
MelekAnnesii ikiminik16 o zaman kokunu istiyordur annesi daha cok yeni ve bildigi tek koku senin kokun bol bol al kucagina alisir diye dusunme birak alissin onu da biraktigi zManlR geliyor 🥰
ikiminik16 MelekAnnesii ay insallahbsafece bundandır kolik coknkorkutiyor beni bir tane daha çocuğum var ne yapacağımı şaşırdım bugün bebegim kucakta kalmak istiyot diğer oğlum yemek istiyot
MelekAnnesii ikiminik16 geciyor zor oluyor ama geciyor buyuk olana kizma ama benim icin gecmeyen tek sey kizdigim gunler oldu ama o da ilgi istiyor yorgunlukla insan kiziyor ama sakin kalmaya calis tadini çıkar benim kucuk kolikti kucakta bile susmazdi sabahlara kadar aglardi cok sukur daha iyi zaman hizli geciyormus ikincide baslari zor ama Allah im yardimciniz olsun 🙏
ikiminik16 MelekAnnesii amin amin yok kızmıyorum zaten coknduygusal bir çocuk ödüm kopuyor etkilenecek diye insallah çabuk geçer çünkü tek başımayım ne yaparım bilmiyorum böyle okula getir götür bile ben bebekle yapicam
Ardenaden MelekAnnesii demi bnmde en buyuk pismanlgm kizima kizmak oldu cunku bebegm hm alerjik hem alti cgider gbi pisti bez baglayamazdm cok zordu
MelekAnnesii ikiminik16 basta bebekle getir gotur zor oluyor bizim okulun son zamanina denk gelmisti baya zorlandik tabi bizim ufaklik kaynakli zorlandik biraz buyudukce kolaylasir arabada varsa
ikiminik16 MelekAnnesii yok maalesef ben de araba olmayacak o dönem okul 2 dakikalık mesafede ama.cok zor olacak