Zeyn_ Bence yenilmez böceğin dışkısı bulaşıyor bulgura sonuçta . Islatıp sokak hayvanlarına verebilirsiniz hiç değilse sevaba girersiniz
Tusel14 nbanba evet çöp oldu içine yerleşiyormus bir gıda mühendisinden dinlemiştim temizleyip felan yemeyin asla diyordu
baliimm743 nbanba baya da çok Muş Ziyan olmasın balkonda fln açık alanda az az eleyinn tepsiye koyun akşama kadar Güneş alsın inşallah birşey olmaz yenir yanii yine tabii ki sizin bileceğiniz birşey biz sadece fikrimizi sunuyoruz
Baybars02 nbanba çöp artık sakın saklamayin evdeki bütün bakliyatlara geçebilir hatta geçmiş bile olabilir tek tek kontrol edip defne yaprağı koyun içlerine
baliimm743 Doga_sever şaka olan fikrimizi sunmak mı Yazmış bizde Fikrimizi sunuyoruz tabiki en iyisini kendisi bilir yanii
pantenkelebek nbanba at tabiki poşette durursa tabi kurtlanir benimde pirincler kurtlanmisti çok üzülmüştüm bir türlü konservelere koyamamistim en sonunda çöp oldu
Doga_sever baliimm743 hayir fikrinizi sunmak saka degil, fikriniz saka gibi :) kizmayin ya. Oneriniz cok yanlis kabul edelim
ecrinbebe nbanba benimde öyle olmuştu ben atmiştim hep hastalık o böcekler 10 kiloydu şuan herşeyi dolaba koyuyorum ve artık çok almıyorum