busraaa1616 brvnkr Yeşil kaka üşütmüş demektir sümüksüde diş sancısı diye biliyorum tabi en doğrusunu doktordan öğrenmiş olursunuz
mematiii brvnkr yeşil olması normal üşütmediyse eğer demir ilacındn yeşil olmaz siyah tarzı olur canım .Onun harici kusması ne durumda
Byzmys brvnkr benim bebeğimde de oluyor. Doktora sordum sadece anne sütü alan bebeklerde olabiliyor demişti. Yeşil ve sarı kaka normalmiş.
onefinemom brvnkr sarı-yeşil kaka normal demişti doktorumuz bize. Emiyorsa yedikleriniz sebebi ile de olabilir
kahvelisianne Sarı yeşil normal siyah beyaz kaka sıkıntı tamamiyle Gürültülü kaka huysuzluk akabinde kaka da kan varsa ya besin intoleraansi ya makat çatlağı yada alerji ama muhtemelen alerji Birsey yediniz mi her zamankinden farklı Yada bebeğe tattırdınız mı
brvnkr kahvelisianne hiç Bırsey tattırmadım üzüm yedım. Bide iki gündür kan ilacı verıyorum omu yaptı bılmıyorum. Bu sabah burnu biraz kanamıştı ondan mı bilemedim kötü kukuyor
tazeanne290424 brvnkr Yeşil kaka eğer bebekte bir sıkıntı yoksa ağrısı falan normal diye biliyorum benim oğlum 3 ay 5 günlük mama kullanıyor 3 4 gündür yeşile yakın kaka yapıyor ama hiç bir sıkıntısı yok şükür mukuslu olduğu zaman da ya alerjik olabilir yada balgamı vardır o da kaka yoluyla çıkmış olabilir siz yine de bir doktora görünün isterseniz içinizde şüphe kalmasın
brvnkr tazeanne290424 Balgamı var hep oluyordu mukuslu kaka doktor normal demiştı ama bugün ilk defa kan gördüm çok azdı ama