melasaf elfhuma19 yakınlarda tam gün olan bir okul var mı peki orayı deneseniz? Oğlumun anaokulu 9-14 arası sonrasında 16.10a kadar çocuk kulübü var. Sabahçı öğlenci gibi bir ayrımı yok. Belki o tarz bir devlet okulu vardır yakınınızda?
annediyebiri elfhuma19 eğer çocuğunuz kursa falan gidecekse spor kursları öğleden sonra oluyor öğlenci olursa gidemez tabi artısı da var eksisi de
Fatmauslu elfhuma19 aynen öyle . Öğretmen filan çok seviyor ama sabah kalkınca öğretmenene bile saydırdı 🤦
kytx elfhuma19 gecen sene oglum sabahcıydı erken kalkablıyor okulla evm arası brz yürüme mesafesi cok aman aman uzak degl ama kılın sırf soguk dıye götrmedgm oldu bu sene öglenci yaptım
Birdunyabircennetannesi elfhuma19 Bugün kayıt yaptırdım eşimde sabahçı olsun diye düşündü erken kalkar alışır diye Ama ben öğlenci istedim öğlenci Kayıt ettirdik
Birdunyabircennetannesi elfhuma19 Yanlış yapmış çocuğu ve siz çok zorlanırsınız ve gündüz çocuklarla bir şekilde vakit geçiyor öğlenden sonra zorlanıyor çocuklar özellikle eşime de anlattım gündüz bir şekilde geçiyor öğlenden sonra sıkıntı yaşıyoruz diye
cokkasmabeabi elfhuma19 sabah ben bile ayilamiyorum ki çocuk ayılsın. Yakındaki okulda sadece sabah grubu varmış yazdirmadim. Öğlenci istiyorum. Öğlen gelip yorgunluktan uyuyacak yine düzen falan kalmayacak