biranneningunluguuuu Arkadaşlar gündemimiz o kadar iç karartıcı ki, instagramın kapatılmasından anlamıştım… Allah bizi şerlerinden korusun ama 3. Dünya savaşı yakındır korkusu sardı beni
ArvenMom biranneningunluguuuu saat 2 bacım yat uyu içini daha da karartma hayat yeterince karanlık zaten
kuzeyarinn biranneningunluguuuu hicbiseyden haberi olmayan zavallı ben o kadar sıkıntılar icindeyizki dünyadan haberimiz yok
biranneningunluguuuu ArvenMom haklısınız ama tv ‘yi açayım diyorum gündem o, ınstagramda takılayım yine keza öyle….
ArvenMom biranneningunluguuuu çok kafaya takmamak lazım türkiye zaten iyi değil bu şartlar da kafaya takmak iyi olmaz iyi şeyler düşünün
biranneningunluguuuu Ssssraa olmak istemiyorum ama korkuyorum da :( yarının ne getireceğini bilemiyoruz
Ssssraa biranneningunluguuuu öyle orası. Ama geniş dünya gündeminden önce de vaktimiz doldu ise vefat edebiliriz herhangi bir sebepten. O yüzden islamda dinç olmak Allaha güvenmek teslim olmak lazım. Sonumuz hepimizin belli. Diğer tarafın güzelliği için çalışmalı💓
biranneningunluguuuu Ssssraa Allah şahadete yakışır bir ölüm nasip etsin, ama bu sebepten ötürü değil… mazlumları korusun.. çok çok kötü bir zamandayız Allah yardımcımız olsun çok üzgünüm
biranneningunluguuuu Aptalllarsizi Allah inşirah ferahlığı versin, mazlumları korusun dediğiniz gibi:(
biranneningunluguuuu kuzeyarinn benimde öyleydi fakat bi tvyi açayım dedim açmaz olsaydım şuan gündem bu olmuş.. ınstagramın kapatılmasından belli idi bir şeylerin döndüğü
kuzeyarinn biranneningunluguuuu ayyy keşke burayada gelmeseydim kendi dubyamda iyiydim hicbiseyden haberdiz
sirinpatates biranneningunluguuuu evet ya ortalık çok karışık bende düşünmekten uyuyamıyorum bu gece tüm dünyayı etkileyen şeyler olcak diye açıklama yapmış en son ülkeyi boşaltın olacaklardan kendi ülkeniz sorumludur diye