ezgikrby caylavyu maalesef herkes bu durumda 🤦🏼♀️ getirenler utansın dicem ama utanır mı hiç sanmammm
Deletedmom_1111 caylavyu ben onu bunu bilmem. Ama çok intihar olayı duydum Gencecik çocuklar ne olcak halimiz diyordu. İnanın yaşama sevinç bırak bir saatimizin garantisi yok Umarım bize sıçramaz
Deletedmom_1111 haydii valla bişey derim 2yaşında bebem var ona üzülüyorum yoksa neler sayarım burda bakın bunlar sadece ön gösteri Başta hayvanlar sonra instgram sonra bu olaylar Geliyor gelmekte olan it sürülerini yollayamadık Bi
haydii Deletedmom_1111 it sürüleri nasıl gitsin hepsi kebap yiyorlar T.C. vatandaş oldular o.c. bunlar
Yelda35 Deletedmom_1111 bende aynısın düşünüyorum. Neden de bu savaş öncesi oluyor herşey… neyse ihlas izmirliyim anladınız ☺️
Yasirefeninannesi caylavyu Rabbim sonumuzu hayır etsin Allah İsrail’e öyle bir dert versin ki kendi basini yemekten kimseye bulaşmasın
Yasirefeninannesi hankardeslerr benimde ama Filistintikleri bebekler ah ah Rabbim yardım etsin inşallah savaş biter amin
tultanhanim 22 aylık kızım var böyle şeyler görüp duydukça neden böyle bir dünyaya bebek getirdim diye kendimi yiyorum. Off Allah ım hayırlısı neyse onu versin
Deletedmom_1111 haydii cidden artık ayıramıyorum bile geçen sohbeti oldu Görsem gebertirim ama artık bizim gibiler dedim…. Kızım adına çok korkuyorum
superkahramanbiranne caylavyu savaş mavaş çıkmasın ya . erkekler şehit olur biz kadın çoluk çocuk nolcaz.? iti kopuğu tecavüz eder öldürür . Allahım savaş falan olmasın
Yelda35 superkahramanbiranne Gazze de ki kardeşlerimiz aynı böyle olay yaşıyor ama biz ülkemize getirtmiyoruz neden ? Ülkemizde mülteci yuvasına döndü
gulsene1998 caylavyu bilmiyorum ama beni aşırı huzursuz etti dilerim artık çocuklar ve masum insanlar öldürülmez🥺☹️
superkahramanbiranne Yelda35 her yerde var müslümana eziyet . bangadeş, doğutürkistan bosna katliyamı, çerkezlere yapılanlar ohooo say say bitmez . imtihan dünyası Allah herkesin yardımcısı olsun .
biroglanannesii1 caylavyu İran şaksakci bir ülke bir iki savaşmaya çalışıyor gibi görünür sonra İsrail’e destek verir uckagitcilar
Yelda35 biroglanannesii1 bence Türkiye çok güçlü ve sözünü geçiren bir başkan var hakla göre. Elbet sözünü geçirirdi kendimce söylüyorum
Yelda35 Yasirefeninannesi bende takip ediyorum ve inanın evlatlara üzülüyorum uçup onları alıp gelmek istiyorum..