ey25eb25en caylavyu Bu gün o kadar yoğundum ki takip edemedim hiç bir bilgim yok bakalım takipte olanlar ne diyecek 🥹
ArsAyz caylavyu Bişey düşünemiyorum. 3 saat verdi bekliyorum 😅 Abd desteğe çıkmış bile şimdiden, bunlarda geliyoruz diye diye gidiyolar anlamadım 🤦♀️
ezgikrby caylavyu ben artık bu salak saçma olaylar yüzünden çocuklarımızın geleceğini düşünmekten başka bişey düşünemiyorum 😏
Yasirefeninannesi hankardeslerr benimde ama Filistintikleri bebekler ah ah Rabbim yardım etsin inşallah savaş biter amin
ezgikrby caylavyu maalesef herkes bu durumda 🤦🏼♀️ getirenler utansın dicem ama utanır mı hiç sanmammm
Yelda35 caylavyu umarım bize sıçramaz.. ama sadece ne isterdim biliyormusunız Suriyeliler memleketine dönsün ve Gazze’de ki herkesin yarasını sarmaya ülkemizin kapısını açmasını isterdim
Yelda35 caylavyu bende sanmıyorum inanın… Gazze’de ki yavruları görüp buradaki karnını doyurmuş pis sapıklara ne diyebiliriz ki…
Cennetkokulum___ caylavyu Zaten bilerek açıklama yaptı İran. Danışıklı dövüş sistemi. Bop projesi hız kesmeden devam ediyor. Rabbim ülkemize milletimize zeval vermesin. Ucu bize değmez insallah.
merveumayhafsa Bende çok isterdim Suriyelilerin dönmesini ve sanki artik Türkiye ve çevresine sürekli ABD itraili kullanarak savaş açma derdinde gibi müslüman ülkerini hep hedef alıyor sanki
ebrar0102 caylavyu me’lanet yuvasıdır İran işin içinde İran varsa gösterilen hicbirseye inanmıyor insan
_esra_ Allah ülkemizi korusun, ordumuzu korusun. Bundan sonra ortalık durulmaz 3. Dünya savaşı bunların bokuna çıkar görürsünüz.
zeynephan İsrailin arkasında ABD var çünkü ABD yi fonlayan 12 Yahudi lobisi var. Değil İran Pers kralı hortlayip gelse ABD ye karşı duramaz. Bu Iranda bizimkiler gibi ey Amerikacı tırı vırı leyla