benbuyum Ya kızlar kısaca sorayım ,belimden ayak bileğime kadar uzanan bir ağrı var aşırı zorluyor beni ,sizce neden olur başına gelen var mı ,acaba belimde mi bir sorun var ki diye düşünüyorum
Elifmihre benbuyum benimde var ya o ağrı doğumdan sonra oldu parmak uçlarıma kadar bazen karıncalanıyor gün içinde çok ağrıyor hele ağır iş yaptıysam
fifi48 benbuyum bel fıtığı malesef. Sağ yada sol olması fıtığın tarafına göre değişiyor. Eğer bacaklarınıza kadar vuruyorsa çok ilerlemiş olma ihtimali yüksek bende yaşadım çünkü hiç vakit geçirmeden doktora gitmelisiniz ilerlerse iyileşmesi daha zorlu oluyor bilginiz olsun
benbuyum tubasd eğer zaten geçmezse bi giderim inşallah , çünkü tüm günümü mahfediyor hayat kalitemi düşürecek boyutta ağrıyor geçmiyor da
benbuyum Elifmihre yaa çok geçmiş olsun,benim karıncalanma değil de böyle sızlama şeklinde belden ayak bileğine kadar
SiprayiL benbuyum idrar yolu enfeksiyonu olabilir, bulantı kusma veya idrarda yanma gibi şikayetleriniz var mı
benbuyum SiprayiL uzaninca da ağrıyor,mesela şuan oğlumu ayağımda sallıyorum,utanmasam ağliycam o kadar ağrıyor
Buseeberen Benimde doğumdan sonra dediğinz gibi sol tarafımda vardı doktora gitmiştim emar istemişti bir şry çıkmamıştı şükür ama d vitamini ve bir kaç vitamin eksikliğinden dolayı olmuş olabılır deşti doktor emzirdiğim için aynı zaman da vitamin kullandım ve geçmişti ama mutlaka bir doktora gözükün derim
benbuyum Buseeberen ay inşallah öyle bir şeydir canım ,mutlaka görüneceğim bende ,hangi bölüme gitmem gerek peki bilginiz var mı acaba
SiprayiL benbuyum birçok sebepten olabilir, ama sadece sol bacak diyince sinir sıkışması aklıma geldi. Babamın da o şekilde yürürken sol bacağı ağrıyordu bel fıtığı çıktı. Siz en iyisi doktora sorun yanlış yönlendirmeyelim
Tatlican benbuyum Ama senin normalde bel agrin yoksa birden olan varmi hic duymadım Benim belim aylarca agridi sonra ayagima vurdu
Buseeberen benbuyum ortopedi bölümüne gitmiştim ben çağrı merkezini arayıp ordan da bilgi alabılrsınız 🌸
benbuyum SiprayiL birşey yoktur inşallah canım bakalım bir randevu alıp gideyim en iyisi ,hangi bölümden randevu almam lazım bunun için