Semaaa39 BalBocugum Benim gördüğüm komple pembeydi. Fiyatıda böyle uygundu. Şuan 400-500 olsun yani bi bakın mutlaka :)
BalBocugum Semaaa39 baktım 359 tl diyor ama internette tükenmiş Mağazaya gidip bakacağım galiba ikisinede 🥰 kızımla hiç tek yolculuk yapmadık bahane olur hem 🍀 cesaret ederim inşallah 🙏
BalBocugum Semaaa39 birde boyut olarak çok küçüm değil dimi bu? Diğer dikey olan tam boylarına göredir diye düşünüyorum ama minik bişey mi bu?
Semaaa39 BalBocugum diğer dikeyde çok uzun değil ama tutup oynuyorlar kısada değil orta bence. Diğer modelde kücük değil orta büyüklükte ki karpuz kadar diyebilirim gövdesi için. Diğer uzun hortum kısmıda bebeğe göre bence. Yinede bakmakta fayda var :)
aryig Semaaa39 yukarıdaki arkadaş da yazmış da biz hep duracell kullanıyoruz da bakalım deneyelim içini açıp bakalım 🤔
Ucansupurge BalBocugum Aşırı dandik Migrostan almadım ama trendyoldan almıştım 500tlyi cocuga verseyd üst üste koyup saysaydi daha çok faydası olurdu.
BalBocugum Ucansupurge yaa 😢mağazaya gidince karar vereceğim artık Migrosta 400 tl En olmadı başka bir oyuncak alırız 😊
zekkk BalBocugum benim kızıma aldım hemen kırdı aslın da güzel sesi de çıkıyor ışığı da yanıyor ama benim kızım 2 güne kırdı