aselinanesii Kızlar Eylül ayında tatile gitmeyi planlıyoruz fethiye düşünüyordm ama marmarise daha güzel dediler😅 Gidip memnun kaldığınız herşey dahil otel var mıı☺️
moonbabymom2 aselinanesii Marmaris’te yaşıyorum :) bütçenize bağlı. İçmeler tarafında güzel oteller var. O taraftan bakabilirsiniz
Ayln1613 aselinanesii Aqua içmeler yarın gidiyorum 5 sene önce de gitmiştik yemekler hizmet ve deniz güzel havuzu kullanmıyorum aktiviteler eğlenceli 🤩
aselinanesii moonbabymom2 aslında çok fazla otel var ama öneri üzerine gitmek bana daha mantıklı geliyor çünkü görseller ile oteller bazen aynı çıkmıyor oda hayal kırıklığı oluyor ☺️
moonbabymom2 aselinanesii içmeler ve Selimiye taraflarına bakabilirsiniz. Genelde buraların otelleri lüks ve güzel oluyor daha çok merkezde olanlar apart tarzı
Hmnn aselinanesii denizi aşırı güzeldi balıklarla yüzüyorsunuz adeta hiç gram dalga yok. Sadece biraz çabuk derinleşiyor şöyle bir 20 adımda falan. Sahili zaten kendine ait bir koy başka otel yok etrafta mis gibi yemekleri falan çok lezzetliydi canı gönülden tavsiye ederim
Hmnn aselinanesii biz 5 gece 6 gün kaldık 49 bin verdik ama parasını sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. Doğası falan çok güzel yani ilk defa bir oteli böyle tavsiye ediyorum gönülden 😄
moonbabymom2 Nisann0601 merhaba mütavazi yerler var mı bilmiyorum ama genel olarak karışık gördüğüm bildiğim oteller. Haşema ile girerseniz tabi başka girebilirsiniz denize filan
Nisann0601 moonbabymom2 cok teşekkürler birsey daha sormak istiyorum ama, atlantis su parki nasil peki
Ayseee60 Green nature diamonds daha güzeli olmadığına yemin ederim ama ispatlayamam 🥰 resmen bir haftada 3 kg aldım. Yemek, aktivite, otel herşey muazzam
moonbabymom2 Nisann0601 güzel eğlenceli bi yer ama giriş ücretleri arttı. Bir yetişkin bin tl olmuş çocuklarda 850-950 arasıydı