1oglananasi Kızlar 7 günlük bebeğim var ve sağ göğüs ucum hiç yok . Tutamıyo bebeğim . Bende o silikon göğüa ucuyla emziriyorum ve geri kalanını sagıyorum . Merak ettiğim şu göğüs kalkanı sanırım o .onunla emzirdigimde sütüm geri kaçar mı yoksa normal emiyo gibi sütüm cogalıp gelmeye devam edermi . Çok endişelenıyorum . Bide sizin bebekleriniz memele kavga edıyomu . Tutamadıgı zaman cok sinirleniyo 😑
5963sirin 1oglananasi merhaba benimde ilk doğduğunda sag gögsümü tutamıyordu bende arastırdım lansinoh gögüs ucu cıkartıcı kullandım su an Cok şükür tutuyor
Kaganbaby 1oglananasi merhaba bende ilk doğum yaptığımda aynı şeyden müzdariptim. Bir aylık olana kadar hem silikon göğüs ucu kullandık hep, hemde sütümü sağarak verdim. Şuanda üç aylık olduk silikon göğüs ucuna gerek kalmadan emiyo çok şükür. Sütümde de hiç azalma olmadı.
Nekwam 1oglananasi siringanin ucunu kesip cektirerek cikartiyolar canim onu dne. Biran once silikon uctan vazgec sonrasi zor oluyormus. Bir de sütün azalmasi durumu var o göğüste bu sefer göğüsler arasi esitsizlik oluyo. Her zaman en önce o göğsünü ver.
Momofkerem Kalkan başka bişey sizin Kullandığınız silikon meme ucu Ben 50 gün kullandım sonra tutmaya başladı ve çok şükür sütümü etkilemedi siz sık sık emzirin uçtan endişelenmeyin Ve memeyi tutamayınca sinirlenmesi de normal :)
1oglananasi Momofkerem evet evet silikon meme ucu aventin almıştım . Sık sıktan kastınız 2 saatte 1 emziriyorum .bide uyandırması çok zor oluyo 🤦🏼♀️😃
1oglananasi Meltemasya2309 hiç bi fark olmadı mı canım yaa benım kullandıgıö silikon göğüs ucuymuş baktım . Kalkan değilmiş .
1oglananasi Kaganbaby ne mutlu sana . İnşallah benim oğlumda alışır da daha iyi olur .yoksa böyle cok zor oluyo sinirleniyo 😑
1oglananasi Nekwam hastahanede sırıngayla denediler onuda tutamadı hiç yok gibi bişey dümdüz . Ayy inşallah azalmaz canım ya .en önce o göğüsümü vereyim bende bide öle deniyim acıkınca tutar belkı
Sadecan 1oglananasi bende üç hafta kadar silikon göğüs ucu kullandım ama her gün silikonsuz deniyordum acaba tutar mı diye ikinci haftadan sonra yavaş yavaş tutmaya başlamıştı. Tamamen bırakmamız üç haftayi buldu. Sütü etkilememisti
Momofkerem 1oglananasi yeterli bence ben kulak arkasını gıdıklıyodum bir de ayak tabanını elliyodum uyanması için🤗
Meltemasya2309 1oglananasi Benimde göğüs ucu canım bir fark yok çok şükür ama benim bebeğim biraz huysuz emmesi sıkıntı bıraktı dedik şimdide uyku arasında emiyor ve uc olmadan asla emmiyor
Nekwam 1oglananasi sürekli yapıcaksın canim her emzirmeden once siringayla cektiricen. Bu şekilde yapiyolar ucu olmayanlar
Cihangr 1oglananasi canım yotube a şırınga yöntemiyle göğüs ucu çıkarma yaz ben ikisinide öyle çıkardım
Yusufmom Benim sol ucum az, sag ucum hic yoktu. Silikon ucu tutmadi bende her defasinda süt sagma makinasiyla ucunu cikartip emzirdim. Bir sure sonra o da alisti sol göğsümü sorunsuz emdi. Ama sag gogsumde cok cabaladim. Solu bir kere veriyorsam sagi iki kere verdim. Sütüm çok azdı. Suan çok şükür emiyor ve sütüm artti.