nyhn Merhaba arkadaşlar 1 yaşındaki oğlum 3 gündür ishal. Doktora götürdüm. Raflover diye bi probiyotik verdi ama ben 3 gündür bı etki göremedim. Bugün eczaneye sordum bana maflor damla verdi. Günde birkez 6 damla olacak dedi. Ilık mamasının içine karıştırıp yada direk ağzına verebilirsin dedi. Verdim şimdi uyumadan. Bunu kullanıp memnun olan varmı ? Aç tok kullanması fark eder mi acaba onu sormayı unuttum çünkü. İshali kesilsin artık yavrum ishal yüzünden pişik oldu bide. Bu arada ek gıdayı reddediyor mama ve su içiyor sadece. Zorlasam da almıyor çok üzülüyorum bu damla hemen toparlar mi acaba 😔
asam nyhn bagorsak duzenleyici bi damla faydasi olur mutlaka bizede doktor hastaligi sirasinda ishal olursa kullanmami solemisti duzenli verirseniz etkisini daha cabuk gorursunuz
Umay-gmz nyhn 9 ay 20 günlük bir aydır 3. Tekrarlayan ishal , en son tahlilde kakada bişey çıkmadı öaflora başladık bugün ikinci gündü sanki azaldı gibi zinco c de başladı , inş yavrularımız kurtulsun şu ishalden çok sinirim bozuluyor
huzunkovankusu nyhn çok geçmiş olsun 😔 maflor iyi geliyor diye biliyorum aç tok fark etmez merak etmeyin.. toparlar merak etmeyin.. bol sıvı alması daha iyi onun için
pantenkelebek nyhn bebekliginde kullanıyordum iyi geliyordu 1 yas içinde arkadaşım kullanıyor iyi diyor
nyhn Ardenaden kaç günde etki etmeye başladı acaba her altını açtığımda içim gidiyor doktorun pişik için verdiği kremi kullanıyorum ancak ishal geçmedikçe geçmiyor pişiği ıslak mendil falan da kullanmıyorum daha kötü etmesin diye
tubizeyn nyhn 6 aylık kızım bizde maflor kullanıyoruz ac tok cok bakmıorum aklıma gelince 6 damla veriyorum ishale iyi geldi
Zlyha_7758 nyhn pişik içinde tek geçerim arka nem yesil olanından kullanın benim oğlumun poposunda kizariklik bazen sivilce tarzı pişik hiç eksik olmazdı şimdi birsey kalmadı
nyhn Zlyha_7758 onuda sordum da bunu önerdi bende bunu aldım eğer faydası olmazsa enterogermina kids Alican