rodsmama Instagram acildi mi diye okumaya geldim kavga okudum dhdhdjdjd acildi mi biri soyleyebilir mi yurtdisinda oldugum icin ben girebiliyorum o yuzden soruyorum merak ediyorum internette bilgi bulamadim
atllaas rodsmama açılmadı canım açılmayacakmış. Kararı çok saçma bulsam da aniden villalara çıkan ablalar bi silkelensin iyi olacak 🤣
aybarsmom34 rodsmama Instagram acildi mi diye okumaya geldim kavga okudum Hahahahahahajajaj sorma bende öyle 😂😂😂
perakus rodsmama bende öyle ajsjsk sabah sabah gözümü yeni acmısım bu ne dedim smsks baktım şimdi acılmamıs ama vpn le giriyorum. Bende yurt dısındayım normalde bizde hep vpn kullanıyorduk ondan
hepbahar123 eylul_ada2102 canım benim aonucta burada herkes her seyi sorabilme hakkına sahip brn sadece bir soru sordum gereksiz yere sdlarini dahi duymak istemeğim şetleri okumak zorunda bıraktılar ben zatenninstagram meraklısı olsam gercek insra hesabı kullanir o kişileri zaten takip ederdim beni alakadar etmez kaldı ki fark etmedin kadinjn agzindan çıkan her kelimeyi dahi biliyorlar bu ne perjmhiz bu ne lahana turşusu derler bizde. Hem şiyayetçi olup hem onlara prim kasan yine kendileri . Bu arada çok teşekkür ederim ❤️
Esraesra08 hepbahar123 instagramın içerik düzenlemelerine uymadığı için yani katolok suçlara uymadığından devlet tarafından erişim engeli getirildi dize gelmezse malesef artık instagram yok !!umarım gelir
Lazerlimunafik Laik ülkemin laik kadınları, yeni bir güne köle olarak uyanmadığımız için bu günümüze hamd-ü senalar olsun Gününüz aydın ufkunuz geniş ve laik olsun gooood morning aşkuularrr 💅
Lazerlimunafik yigitozge çocuk degiliz Çocukça şeyler yapıyorsunuz ama? Burayı bu kadar ciddiye almayın, bu kadar takıntı cildinizi bozar. Gerek var mıydı eşin yazdı diyerek kendinizi düşürmeye? İsteyen istediğini yazsın burda hepimiz kadınız. Kadın soyut olarak hakaret eder ama somut olarak birşey yapamaz.
sibel08 hepbahar123 katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle kapatıldı. Bazı arkadaşlar sevinmiş fenomen arkadaşlar ne yapacak diye ama burdan sadece fenomenler değil bir çok sektör ekmek kazanıyor. Bu kadar kötü düşünceli olmaya gerek yok arkadaşlar. Instagramın kapanmadı hiç iyi olmadı. Bir çok sektör ekmeğinden oldu. Smalı bebekleri olanlar sesini duyurmayacak yazık günah değil mi.
Kalimbanne sibel08 evet benim arkadaşım bebekler için hediyelik kapı süsü yapıyor. Yeni buyumeye başladı sayfası da. Ayrıca abisi kaza geçirdi. Daha önce lösemili çocuklara gönüllü ablalık yaptığı için çevresi Instagram’da geniş. Kan duyurusu yapamadı mesela Instagram’dan. Ne diyeyim herkes kalbinin ekmeğini yesin.
UmudumOlsun sibel08 evet bir sma gönüllüsü olarak çok üzülüyorum bebeklerin kampanyası durdu maalesef 😢
perakus kado5518 merhaba telefonunuza vpn indiriyosunuz önce ben turbo vpn indirdim turuncu simgesi var. Açtıgınızda zaten bağlan diye cıkıyo ekranda. Bağlan diyorsunuz o kadar sonra acılıyor instgram
Lazerlimunafik Kfkfjfjfk Neyini anlamadınız vakti zamanında yapılan savaşları kazanmasaydı Ulu Önderimiz ve Atalarımız, güne güzel uyanmayacaktık .