minikkurttt yigitozge hala ablam polis sanmanda 10 numara ben sana bi ağzı dolu bişeyler demek isterdim ama malesef burası o lafları kaldıramaz
yigitozge minikkurttt yav ablacigim ben senin gibi yalanci degilim ki evet inandim ablanin polis olduguna cunku bir insan neden durduk yere meslekle ilgili yalan soylesin ki? Agiz dolusu laflari ben sana soyliycem simdi az kaldi argo konusup konusup duruyosun yeter yani slaak misin nesin herkesn bi siniri var kocanin gostermedigi ilgi yuzunden gelip burda insanlara cemkirmekocan veremiyo istedigini heralde ki milletin ozel hayati bu kadar utopik geliyo sana o da senin ve kocanin vasifsizligi yeter
yigitozge minikkurttt aynen et yiyorum bol bol sende ot yiyosun belli. Koca parasi da tatli tuzlu bilemem sen gayet yedigin icin suan calismayip koca parasi yiyen sensin ben yemiyorum 🤣
minikkurttt yigitozge hayırdır sürekli koca parası koca parası tatlı galiba sürekli tavsiye ediyorsun
Bennededimki yigitozge asıl senin kocan destek vermıyor fosur fosur uyuyor bence kiiii kendin yazmışsın destan destan 😂😂 Kendınle çelişme ablocogoööööm
yigitozge minikkurttt ne guzel bende hukuk ve muhasebe mezunuyum 2 meslegimi de hic yapmadim ozel sektorde calistim simdi calismiyorum senin deyiminle kocamin parasini yiyorum cunku o zamaninda cok yedi 🤣 bak insan gibi konusulabiliyomus.
yigitozge Bennededimki uyuyo zaten uykusundan uyandigi yok da ne alaka simdi cocuk bakmasi ayri , evle ilgilenmesi ayri , bnimle ilgilenmesi ayri. Ayrica aylar once yazdiklarimi okuyup okuyup gelip burda bana laf sokmaya calisma lutfen 🤣
minikkurttt yigitozge heh o zaman avukatım demeyeceksin işte avukatlığın adını böyle salakça çıkarmayacaksın özel sektörde ne çalıştın
minikkurttt yigitozge hiç yapmaya vaktin olmaz tabi benim akrabam 99lu daha yeni aldı avukatlık belgesini sen 98 Li birde muhasebe okumuş 😂 einstain mübarek 😂
Bennededimki yigitozge bu ıq seviyeli ablayı merak ettim de değmedi ondan okudum 😂 umarım ilgilenir de buralarda fazla övünmezssin . Zira üstünlük sadece okuduğun unilerde sanıyorsun. Veya kaç yıl rakamla hesaplamalarda. At su diplomayı hepimiz özür dileyelim hahaha
yigitozge minikkurttt ozel bir sirkette calistim yazilim sirketinde abim biyomedikal muhendisi o yazilim firmasnda calisiyodu bende o sayede girdim itu de suan calismiyorum cocugum 1 yasina giricek bi kac gun sonra 1 sene daha bekleyip sonra ingiltere de yl yapmayi dusunuyorum cunku birakicak kimsem yok Turkiyede kayinvalidem yakin ama ingilterede degil esiminde 2 meslegi var 2sinide yapiyo cocuga bakmamak icin 🤣
aslanmommy ozg666_ bu nasıl bir zihniyet. PKK bizim için savaşsa artık senin için terçr örgütü olarak sayılmayacak mı? Geçmişi ve dökülen şehitlerin kanlarını hiçe mi sayacaksın? Gerçekten biraz aklınızı kullanın
minikkurttt Bennededimki valla ben özür dilemeye razıyım yeter ki şu platform artık doğru dürüst insanlarla olsun😂
yigitozge minikkurttt platformun nesi var? Ciddi soruyorum cunku bugun harici cok fazla girdigim yok girip cikiyorum az oncede aoylediginiz gibi sadece mastit olanlara bakiyodum cunku mastit oldum cok kotuydu o gun bugundur bana iyi gelen yontemide tum annelere anlatmaya ant ictim o yuzden mastit harici yazmiyodum bisey taaa ki bugune kadar minikkurttt 🤣
minikkurttt yigitozge hee neymiş kişi kendinden bilir işi siz demekki çalışmadığınız için koca eline baktığınız için bana sürekli söyleme derdine düştünüz okey anladım ben sizi 👌