Momm33 MAZLUMLAR; İMAMESİ KOPARTILMIŞ TESBİH TANELERİ GİBİ ZAYIF, SAHİPSİZ VE BİÇARELER. BİR YERLERDE ARŞ TİTRİYOR AMA BİZ MAÇ İZLİYOR, HER LÜKSÜMÜZ E DEVAM EDİYORUZ. BİR SONRAKİ MAZLUM BİZ OLANA DEK, BUNU HAKKIYLA ANLAYAMAYACAGİZ.….
ozg666_ aslanmommy yigitozge biz ülkeyi savunurken orda bı bebek ölse bununda vebali var sende bebek katili oluyorsun bu durumda senin anlayışına göre Abdülhamid Han’ın güzel bir sözü vardır Türkler ayrılığa dusmedikce onlari kimse yenemez demiş çok doğru. Bizim ülkemizin başına savaş gelse ve PKK da bize katılıp ülkemizi savunsa neden terör örgütü statüsüne girsin bizim topragimizi koruyor ya haniii neye göre kime göre değerlendiriliyor yani burda o kadar insan sana laf anlatmaya çalışıyor ama sadece çalışıyor anlamakta çok güçlük çekiyorsun biraz empati kurmani tavsiye ederim onlar bizim müslüman din kardesimiz terör örgütü derken biraz insanen vicdanen düşün
Momm33 ozg666_ arkadaş müslüman değilim diyor gerçekten çok sıktı bugün bu mevzular ve herkez kendi bildiğine inandrımaya çalışıyor yanlış doğru artık onuda öbür dünyada göreceğiz dünya da çok karışık işler dönüyor ne güveneceğimizi şaşırdık
yigitozge ozg666_ Bana laf anlatmaya kim çalışıyor? Sadece çalışıyomuşmuş öcalan neyse ölen insan kişi de o. Sen yasını tut ben tutmuyorum sözde müslümanlar ben müslüman da degilim sizin gibiler sayesinde müslümanlıktan vazgectm kendinizce din yorumluyosunuz. Benim din kardeşim falan yok benim annemden babamdan olmayan kişi benim kardeşim falan degildir. Al o çok vicdanını filistine git , ben vicdansızım tamam mı umrumda degil ölen kişi yasını da tutmuyorum go hell
aslanmommy ozg666_ bu nasıl bir zihniyet. PKK bizim için savaşsa artık senin için terçr örgütü olarak sayılmayacak mı? Geçmişi ve dökülen şehitlerin kanlarını hiçe mi sayacaksın? Gerçekten biraz aklınızı kullanın
ozg666_ yigitozge sana yas tut diyen olmadı anlama gitligi kesin var sana dedimki biraz insanı duygun vardır diye biraz kafan alıyordur diye orda bı can ölmüş insan olan üzülür dedim sadece ama konu insanlık seni pek ilgilendirmiyor anlaşılan
Momm33 yigitozge aslında bence genel olarak konuşmayayım ama belkide bi çoğu müslüman bir ülkenin bu hale gelmesinden yakınıyor karşı taraf benim dinimden değil ve savunduğum dini yok etmek istiyor bu yüzden insanlar bukadar tepkili haklı olarak herşey dinimiz için vatanımız toprağımız için
yigitozge ozg666_ sana küfür etmemek için kendimi gerçekten çok zor tutuyorum anlama kıtlıgı olan sensin ben olaya insani yönden bakıyorum ben hiç bir ülke taraftarı degilim kendi ülkemin istikbalini düşünüyorum. Ama sen bariz belli kalın kafalı oldugun ki olaya sadece müslümanlık açısından bakıyosun müslümansan müslümansın kardeşim bananeeee o ne kime ne ? Kendin için yaşa dinini müslümanım demekle müslüman olunmuyo biraz inandıgın dine mensup olsaydın sırf Müslüman diye bir toplulugu korumazdın ayrıca senin dininde kötü söz söylemek de günah.
yigitozge Momm33 din ne alaka? Ülken topragın için savaşırsın ama aynı dinden oldugun için sırf kötüye iyi diyip savunamazsın eger savunuyosan sende o kadar kötü oluyosun ne yazık ki arkadasların anlamadıgı mesele şu Hamas bir terör örgütü. Bana göre terör örgütü degil sana göre örgüt diyor arkadaşlar ama dogru tektir ve benim için degil dünyada kanıtlanmış birşeydir ki Hamas terör örgütü olarak anılır git bir amerikalıya hamas ne diye sor terör örgütü der. İsrail neyse filistin de o. O da bebek katili digeride al birini vur ötekine sırf müslüman diye birini savunmayın ateş olmayan yerden duman çıkmaz kimse masum degil sadece o günahsız bebekler masum ama filistinli bebekler masum degil israilli bebekler de masum çünkü israil filistini nasıl vurduysa filistinde israili öyle vurdu. Türkiye olarak sadece filistin konuşuldugu için filistindekileri görüp savunuyosunuz biraz başka ülkelerin haber kanallarını da izlerseniz filistinin de israilden aşağı kalır yanının olmadıgını görürsünüz. Olaylara müslümanlık olarak bakmaktansa insanlık olarak bakarsanız ülkece daha iyi yerlere gelicez önce insanlık lütfen eger müslümansan kendine müslümansın , hristiyansan yine kendine ama insansan herkese insansın 🙏🏼
Momm33 yigitozge bişey sorabilir miyim çok değil bi kaç ay önce bi partinin başı dedi ki bana oy verin demirtaşı çıkaracam gibi gibi sözler soyledi bunlar vatan haini olmuyor mu iki oy için benim askerlerimi ki milletimi dağa kaldıran eziyet eden topluluğun başını çıkarmak istedi uzak değil benim ülkemde yaşandı buna tepkiniz ne oldu sadece bi soru ?
yigitozge Momm33 Tuttugum partiyi ögrenmek istiyosunuz sanırım ben oy kullanmıyorum evet vatani görevim ama kullanmama taraftarıyım İngiltere - Türkiye arası gidip geldigimiz için max 7 ay kaldıgım ülkenin gelecegi ile ilgili fikir sahibi dahi olsam oy vermiyorum ama size bişey diyim mi burdaki çogu Türk oyunu malum partiye verip aynen şunu söylüyolar ‘Beter olsunlar’ bu almanyadakiler içinde geçerli bilerek Türkiyeyi mahvetmeye çalışıyolar kendileri de Türk yani bunu Türk yapıyosa düşünün vay halimize. dolar 30u geçti euroda , sterlin zaten yakında 50yi bulur yani oturun bunları düşünün bence düşünmeliyiz bende öyle haliyle filistinin ya da israilin gelecegine bişey yapamayız ama ülkemizin gelecegini biz belirliyoruz.
Selsamsa yigitozge İsrail yanlısı olduğun belli ama herkes bi tarafa meyillidir sende açıkca söylüyorsun ozamn neden bizi kınıyorsun ki senin doğrun bize göre doğru değil bizim doğrumuzda sana oyuzden eleştirirken kendinede bi bak istersen kardeşim ………
ozg666_ yigitozge küfür etsen kac yazar ne kadar umrumda senin 5 kuruşluk lafın? Ben sana kötü söz söylemedim bu bir soylemeyecegim anlamına gelmez muslumansan banane dedin o zaman gunahimdan da sanane bu iki .
ozg666_ ygmrln bence at gözlüğü değil sen direk körsün Allah hidayet versin makaleymis dergiymis oyun oynamiyormus şeytan da çok şey biliyor lanet olsun kör şeytana öyle saçma sapan şeyleri çok okuma bide doğruymuş gibi gelip burda anlatıyorsun biraz utan be hicmi insanlık yok
ygmrln ozg666_ offf çok baydınız ya savaş bitince hamasın İsrail’le birlikte savaş çıkarmak için hareket ettiği ortaya çıkınca ne diyeceksiniz sen yanında mıydın onların ne anlaşmalar yapıldı neler edildi bu zamana kadar öldürülmedi de neden şimdi öldürüldü neleri ters düştü biliyor musun siz bilmediğiniz şeylerle ilgili yprum yapıyorsunuz hep tek ihtimal düşündünüz bu yüzden ülkenin ağzına ettiniz hiç akıllanmadınız hala da ülkenin ağzına etmeye çalışıyorsunuz sonra da çıkıp vatan millet vicdan lafı yapıyorsunuz
yigitozge ozg666_ benim en azından lafım 5 kuruşluk senin karakterim 5 kuruş bile etmez kocan seninle ilgilenmiyo heralde burda herkese argo konuşup konuşup duruyosun gidip kocanada konuş bakalımm haydeeee insan gibi seninle tartışılmaz mala anlatır gibi anlattım onu bile anlamadın mal bile anlardı oysaki…
yigitozge ozg666_ sen kimsin ayrıca bana kötü söz söyleyebilicek kapasitede bir insan mısın? Bak hayatım ben sana küfür etmem küfür sana az gelir burası veya başka bir platform at koşturabilicegin babanın çiftligi degil haberin olsun karşındaki insan kimdir nedir bilemezsin sonra aglama
ozg666_ yigitozge senin kocan senle ilgilenmiyor gibi daha çok dünden beri buraya biseyler yazıp cizmişin hatta ful olabilirsin kuyruğun sıkışınca niye konuyu hiç alakası olmayan biseye getiriyorsun boş beleş kötü söz sahibine aittir ben sana adın ne diye bir soru sormadım niye mal diye tanitiyorsun kendini onuda anlamadım cahile laf anlatmak ne kadar zor evdeki köpeğim daha anlayışlı ne halin varsa gör ben yanlış gördüm duzeltiyim dedim fikrimi söyledim ister anla ister anlama ahirette çekersin ben görevimi yaptım hadi şimdi defol hiç uğraşamam cahille cuheleyla
yigitozge ozg666_ bak ablacıgım bir hukukçu olarak senin yazım dilini gören hiç bir hakim sana çocuk emanet etmez seni heyete sokar ve o heyete giren insanların akli saglıgı yerindedir raporu alma ihtimali %0.1 falandır neyse yani demek istedigim bir anne olarak bunu söylüyorum dikkat et ve evet cahilim 5 kuruş etmeyen lafımla bir çok sempozyuma falan katılıyorum. Mala anlatır gibi anlattim mal anlardı oysaki dememden üzerine alındıysan bilemem herkes bilir adını benim adım da özge memnun oldum. Kocam da benimle ilgileniyo ve evet burda olay oldugunu gördüm cahillerle biraz sohbet ediyim dedim ayrıca şuan Türkiyede saat 3:30 iken burada saat 1:30 saatlerdir burda degilim etiketlerseniz her olayınıza cevabınızı da alırsınız.
yigitozge Selsamsa İsrail yanlısı oldugumu nereden çıkardın? Ben ikiside aynı diyorum yani okumakta zorlanıyorsanız göz doktoruna görünmenizi tavsiye ederim o da çözüm bulamazsa tekrardan ilkokuldan okula başlamınızı öneririm.
yigitozge Selsamsa ben kendi dogrumu (fikrimi) da söylemedim herkesçe kabul görmüş şeyler doğrudur. Hamas tüm ülkelere göre bir terör örgütüdür. Terör örgütü olması benim dogrum degil dünyada kabul görmüş bir dogru. Doğru kelimesinin anlamın nedir önce onu araştırın. Google denen icat var oraya da bakarsanız hamasın ne oldugunu size söyler
ozg666_ yigitozge 😂😂Allah’ım yarabbim mahkeme ve anne konusuna nasıl geçtik ya bana mı diyorsun anlamadım yanlış etiket galiba çorba oldu resmen kafana göre konu açıp kapatıyorsun git işine ya 😂artı olarak hiç kimsenin anneliği sorgulanamaz annelik kutsaldır bizde ha çok merak ettiğin için o konuya geçtiysen söyleyim bebeğime mükemmel bir anneyim sizde öyle olun çok güldürdünuz beni bu yazilarinizla gerçekten 😂😂daha fazla yazamiycam kusura bakmasın umarım çünkü herkesin özeli kendinedir kendi hayatınızı takip edin başka hayatları değil naçizane tavsiyem size o konudan o konuya derken derken yani sizinle konuşurken cidden insanın IQ seviyesi düşüyor bu yüzden devam edemicem cici davran kendine😂