sborkaya ben ohh olsun da demiyorum ben cocuklara uzuluyorum ama simdi soyle dusun bizimde zamaninda cok topragimiz varmis Osmanlinin almadigi toprak yokmus nerdeyse ama sonra kaybetmis simdi gidip biz makedonyaya ne biliyim diger balkan ulkeleerine kafa tutup bura bizim geri verin diyebilir miyiz ki onca Turk yasiyoken hala diyemeyiz cunku resmi olarak bizden cikmis satilmis iste filistinde aslinda suan israil topragi filistin kendini acitasyona soktugu icin boyle bagimsizligini ilan etmeye calisiyo kendi topragiymis gibi davraniyo ama degil ve satilan bi yerde bagimsizlik veremezsin cok kan dokulur yahudileri hic sevmem Israili de hic sevmem ama yapicagimiz bisey yok bizlik bir duurum degil bizim sonumuz oyle olmasin cunku cok duzensiz goc aldik eskiden annelerimiz anneannelerimiz kizim yok kaygilanmama gerek yok dermis mesela ama simdi kizi erkegi kalmadi her pislik var bu gelen gocmen adi altindaki mikroplarda arap sevmiyorum sevmicem de Turkler hic bi zaman araplari , araplarda hic bi zaman Turkleri sevmemistir Cengiz han zamaninda bile bu boyleydi ta ki 20 kusur yil oncesine kadar ne demek istedigimi anlamissinizdir. Ben sevmiyorum sahsi fikrim kimse katilmak zorunda degil ha yarin bigun savas cikarsa birlik olmamiz gerek diyosunuz da Turkler bile icinde bu kadar ayrisiyoken savas ciktiginda birlik oluncagini hic sanmiyorum maalesef kurt - turk , sag - sol , alevi- hanefi - safi cok fazla ayrim var dedigim gibi Allah sonumuzu hayir etsin.