hilaldolunay seninbenimlederdinne_ önce yazdıklarımı oku istersen çünkü orda hakverdim sehitlerimiz içinde yapılmalı dedim yazılanları bı daha oku ben şehitlerimize tabi ki de sahip cikacam onu yapmasam bu ülkede işim ne
seninbenimlederdinne_ hilaldolunay Sadeve bir satırda bahsetmişsin tebrikler. Aynen öyle önce can sonra canan. Ayrıca “Vatan sevgisi imandandır” unutmayalım din kardeşlerimiz kadar şehitlermiz konuşulmadı bundan müzdaribim ve söylüyorum kim ne derse desin söylemeye devamda edicem karşıma geçip bana filistn demeyin lütfen
gaye91 QueenMom__ terörist asıl senin gibi düşünenler. İnsanlar ülkesini savunuyor. Onlar düşerse sıra bize gelecek bunu anlamamak için senin gibi cahil olmak lazım.
hilaldolunay reyhan30 aynen öyle farkettimde azda olsa zamanımı alıyormuş ömrümü başkalarının hayatına bakarak geciriyormusum 1 saatte olsa benim için kıymetli
aslano Cekiyorum_Gulumse kaçmak istiyorlar onlarda zaten kim bile bile ölmek ister ama maalesef çıkarmıyorlar ordan
Adababy Deletedmom_117 bu sayede kim fenomen kim değil anlamış olduk😂 villalara taşınan kesim belli oluyor😂
D_deniz hepbahar123 çıktığı günden beri kullanıyorum instegramı seviyorum herkes fenomenlere takmış kafayı banane fenomenlerden.
betulrahimi hepbahar123 valla ne oldu bilmiyorum ama iyi ki olmuş çünkü bazı cahil insanlar Arap ülkeleri yüzünden olan bize oldu diye saçmalıyorlar
hilaldolunay Simsimy ne diyecegimi bilemedim gördükçe şok oluyorum yazmak ne kadar kolay burası İslam ülkesi ister kabul et ister etme Türklüğe bir laf eden olmadı söylenenleri farklı şekilde yorumlamayın saçmalığa bak ya
Simsimy ahsensena Bir teröriste karşı yapılan yas paylaşımlarını sansürlemesi doğru bana göre. Teröristten bahsediyoruz alelade bir insandan falan değil. Şehitlik mertebesini bu adama şehit diyerek kirletmeyin, rica ederim.
UmudumOlsun Simsimy merakımdan soruyorum terörist olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz? Şimdi Hamas liderini şehit olarak kabul eden kesim kadar nasıl bu kadar net dille konuşuluyor 😐 Ve burası İSLAM ÜLKESİ ☝️
Simsimy UmudumOlsun Burası islam ülkesi değil. Burası bir Cumhuriyet ülkesi. Laik bir ülkeyiz. Ayrıca ne demek nasıl eminsiniz? Hamas bir terör örgütü. Zamanında Pkk ile el sıkıştıkları oldu bu insanların. Yeterli mi?
Lazerlimunafik UmudumOlsun neye ve kime göre islam ülkesi olarak benimsendi merak ettiğimden soruyorum
ayisit UmudumOlsun Hamas terör örgütünü araştırmanızı öneririm. Eline silah alıp ideolojisini benimsetmeye çalışan herkes teröristtir bu gruba da terör örgütü denir.