Lazerlimunafik Tamam canlarım yine en müslüman sizsiniz Allâh sizi cennetine alacak merak etmeyin sakın olun
Tomris-Hatun Lazerlimunafik namaz kilan insanim sorsan namazdan bi haaberlerdi gelip buraya muslumanlik taslarlar
Lazerlimunafik Tomris-Hatun sürekli dillendirmenin manası ne tamam anladık en iyisi onlar biz kötü. Bu gibi kadınlara cevap dahi veresim gelmez çünkü her zaman kıt düşünürler ve insanları yargılamayı severler
dlos Lazerlimunafik İnsan karşısındakini yalnızca kendi penceresinden değerlendirebilir. Benim düştüğüm herhangi bir yer yok ama sizin kendi çukurunuzda olduğunuz belli…
Ladimaki hilaldolunay siz kacsalar kaçtı diyorsunuz kalsalar hangi vatanını koruyacak vatan mi kaldı diyorsunuz ne yapmalarını bekliyorsunuz anlam veremedim Yemin ediyorum böyle insanları bende anlamıyorum ? Cevap versen ayrı dert vermesen ayrı dert.
hilaldolunay Ladimaki engelledim zaten baktım anlamıyorlar böyle insanlarla yolum keşişmesin ne kadar uzak o kadar iyi
dlos Lazerlimunafik Haklısınız geniş açınıza insanların değerlerine saygı duymayı almayı unutmuşsunuz. O işler icraatle oluyor maalesef lafla değil…
Lazerlimunafik dlos Saygı duyduğum insanlar bellidir. Kendini yırtarcasına gösteriş için dini kullanıp her haltı yiyene kimsenin saygısı olmaz
dlos Lazerlimunafik Evet tam da kendinizi ve destekçinizi tarif etmişsiniz ben de size katılıyorum bu konuda. İyi günler