hilaldolunay
Yalnız vatanı için öldüğü ya da dinini savunduğu için öldüğü için kimse terörist olmuyor. Kendi kendinize bir gerçeklik yaratıp inanıyorsunuz. Sivil insanları -dikkatinizi çekiyorum- sivil, asker olmayan, silahsız, olaydan bağımsız turistin olduğu gençlerin eğlendiği bir festivali basıp insanları taradığı, genç kızların kemiklerini kırıp öldürüp kanyon arkadında cesedinin üzerine çıkıp tükürüp Allahü ekber diye bağırdıkları, işkence ile sivil insan katlettilleri için teröristler.
Evet israil de terörist. Onlar da sivil masum silahsız insanları aynı hamas gibi katlediyor. Terörist işte. İlk başlatan israil, ilk terörist o. Karşılık veren (yine ideolojiden gözü dönüp anlamayacaklar için açıkça yazıyorum. Silahlı örgüte karşılıktan bahsetmiyorum. Eğlenen turist sivil gençlere karşılıktan bahsediyorum) hamas da terörist. İkisi de terörist yani. Hamasın başı da terösit. Sivil masum bir çok insanın kanı ellerinde. Benim değerim değil, olamaz.
İnstagramı da kullanmıyorum ama yasaklamak kabul edilemez bir durum. Beğenen kullanır, beğenmeyen kullanmaz. Burası kuzey kore olamaz.