bircivcivannes öncelikle sütüm azdı süt arttırıcı sebzeler tükettim protein karbonhidrat eşit miktarda beslendim mamayı günde 6 veriyorsam 5 e düşürdüm sonra 4,3,2,1 ama bunu 3 aya yaydım o 3 ayda her emzirmeden sonra elektrikli pompa ile sağım yapın ben gündüz her emzirmeden sonra yapmadım ara ara yaptım. Gece sütü daha yağlı ve faydalı olduğu için gece sütünü sağıp gündüz veriyordum mama yerin sağdığım sütü vererek mama sayısınıda azaltıyordum geceleri elimle sağım yapıyordum ozamanlar videosunu izlemiştim elle sağımın biraz yorucu ama çok mücadele ettim çok farkı yok yeterki sağım yapın sağım yaparken bebeğinizin kokusunu görüntüsünü görün bestlak damla kullanıyordum birde süt arttırmak için sütümün yeterli olduğunu düşündüğüm zaman mamayı tamamen kestim sağımıda bırakıp sürekli emzirdim saate bakmaksızın birde iki göğsümü aynı anda vermedim bir göğsümün ilk 15 dk ön sütten sonra son 15 son sütten faydalanması içinde bazen tek göğüs emzirdim sonraki emzirmede diğer göğüs verdim son süt daha faydalı çünkü emzirme danışmanının bilgileriyle ilerledim.