SweetMom__ Kızlar regl iken içsek sorun olur mu böyle kökten temizliyor herşeyi veya maydanoz suyu . Enfeksiyon olan varsa maydanoz suyu sapını kaynatıp için düzenli çok iyi geliyor bilginize🎈
Angel00 SweetMom__ maydonoz sapını deneyeyim ya enfeksiyon um var inşallah yararını görürüm kaynatacağım dmi sapları
SweetMom__ Angel00 evet canım sapı düzenli iç ben öyle kurtuldum bide soğan ortadan ikiye bölüp onuda kaynatıp içebilirsin ama farklı arayla yap ikisini Soğan kabuğunu soyma ama
Ayaz050724 Angel00 sapını kaynat güzelce içine limon sıkıp içebilirsin ben sade içemiyorum limon sıkıyorum baya faydasını gördüm
Cicektebenimcicekligunlerde SweetMom__ o zaman kekik çayı ağrı ve reglin hızlı gelmesine fayda ediyor demle iç kuzum
Cicektebenimcicekligunlerde SweetMom__ Ay çok iyiymiş. Benim kuşun 2 tane doğurduğundan haberi yok sanırım.🤷🏻😀
yirmiikikasim23 SweetMom__ araya kaynayayim anlaminda😂 adet olamiyorum ben pcos var kekik haricinde onerdiginiz bisey varmi ya
Cicektebenimcicekligunlerde kirikkalp ödem için ben doğumdan sonra rezene çayi içmiştim çok fazla ödemim vardı bir haftada gitti
SweetMom__ Cicektebenimcicekligunlerde benim onceden uzun sürüyordu doğumdan sonra kuşuma biseyler oldu 3 4 gune düştü zorlarsan 5 oluyor oda zor😂😂
mematiii khasret kız olmamak daga iyi bir sene olma rahat edersin tabi ağrılı geçmiyoraa reglin normal ağrısız atlatıyorsan birley diyemem
yirmiikikasim23 SweetMom__ bebek tedavisi sirasinda kullanmistim onu sen kabuguyla mi yapiyosun tarif verebilirmisin