Slymnsmye Temudan sipariş veren var mı? Çin den geliyormus galiba ürünler sitede biraz dolaştım bir sürü ucuz ürün var . Sipariş edipte ürünü gelmeyen varmı açıkçası kart bilgilerini oraya yazmaktan çekiniyorum çevremde de alışveriş yapan yok
livanurvealpinannesi61 Slymnsmye arkadaşım almıştı çok güzel dedi ürünler için. Bizde sipariş verdik henüz gelmedi bekliyoruz
Dyldrm Slymnsmye çok vergi istiyorlar ve en aşağı limit 2000 TL olmalı aldığınız ürünler. Bize 600 civarı bir vergilendirme çıkmıştı kardeşimle alacaktım vazgectik
Dyldrm Eylul301023 vergi olayı nasıl oldu biz 2000 TL ye siparişi tamamladık 2000 altı kabul etmiyordu bundan 1 hafta önce yapacaktım alisveris 600 civarı vergilendirme çıktı diye vazgeçtik 2600 TL ödemek durumunda kalacaktik yoksa
Slymnsmye livanurvealpinannesi61 görseller çok güzel duruyor sık sık ta karşılaşıyorum ama genelde fenomenler falan paylaşıyor açıkçası guvenememistim birde geçenlerde Çin’de banka hesaplarında sorunlar olmuştu falan iyice karıştı aklım
Slymnsmye Eylul301023 ücreti arttırmış lar ama ne kadar olduğunu tam olarak bilmiyorum vergi işi de bayağı varmış Türkiye’deki internet siteleri ile kiyaslayip almakta fayda var o zmn
Beyzanrrrr Slymnsmye bende verdim çok güzel geldi alırken yorumlara bakın resim ekliyorlar onlara bakın alın Benimki 4 gün önce geldi pzrts günü
Yaademm Slymnsmye ben verdim 22 günde falan geldi görünenin aynısı geldi güzeldi tekrar sipariş vericem
Birdunyabircennetannesi Slymnsmye 25 temmuzda verdim bekliyorum bakalım Genel olarak burada çok fazla veren kişi var ve ürünü gelip memnun kalan İnşallah benimki de biran önce gelir😅 2300₺ lik ürün verdim 960₺ vergi ödedim
Slymnsmye Birdunyabircennetannesi bende oradan kamp malzemeleri ne bakmak istiyorum buraya göre epeyce uygun gözüküyor inşallah gelir Google da da birkaç yorum şüpheye düşürmüştu
Seher2410 Slymnsmye bende sipariş verdim hepsi kaliteli güzel geldi ayakkabı falanda almıştım oğluma tam oldu 🥰
Slymnsmye Seher2410 evet ya çocuk tokalari erkek çocuk için oyuncaklar falan siteye girdim çıkamıyorum 🤭oğluma ve kızıma bayağı güzel şeyler seçtim amacım kamp malzemeleri almaktı🤭🤭