NoOne annesininbebisi taşmekan çok abartılıyor ya evet manzara açısından güzel ama yemek olarak kemal koçak ve elmacıoğlu orayı geçer bence 😂
NoOne Beyzanrrrr yavrum nasıl yok yaaa 😂😂 hiç kayseriye ait değilmiş gibi yerler mevcut valla. Bir gün artvine gelirseniz kayseriyi öpüp başınıza koyarsınız 😂
Ayaz050724 yamaniskom Yahyalı da derebag şelalesi var çok güzel piknik alanı fln herşey var Kayseri’de Talas da Osmanlı sokağa var sonra Zincir dere var oraya gidebilirsiniz orda da piknik yapabilirsiniz oturup çay fln içmelik çok güzel yer kahvaltı için talas da Çamlıbel var oranın kahvaltısı çok güzel aklıma şu an bunlar geldi inşallah işinize yarar 🌼🤗
yamaniskom Beyzanrrrr bende kayseri geliniyim 4 yıl olacak hala gezecek bi yer bulamıyorum sorun bende mi acaba diye buraya bi sorayım dedim hep avm gidiyoruz 😂😂
Beyzanrrrr yamaniskom demi yok kız yok antalyalıyım oranın tırnağı olamaz kusura bakmasın kimse de.. Ne aile yeri var ne gezilecek biyeri Hep ya AVM ya erciyes yada piknk yerleri 2 bebekle anca avmye gdilyor onda da yemek çocğu oynat desen para gidiyor O yüzden çıkmıyıruz evi ordaki park
NoOne Beyzanrrrr valla siz bilmiyorsanız gezemiyorsanız suç kayserinin değil. Antalyadan gelmişiniz siz antalyayı iyi bilirsiniz, biz de kayseriyi. İsteyince arayıp bulunca gidilecek çoook güzel yerleri var. Kendinizi avmyle sınırlamışınız sadece
sevimliidostlarr yamaniskom Öncelikle bünyan cam teras var oraya gidebilirsiniz zincirilere piknik alanı var çok güzel gölet var şehir merkezinde alışveriş yapabileceğiniz bir çok mağaza hediyelik eşya yerleri var tekrar merkezde forum var AVM’ler zaten hep genelde merkezde oluyor at çiftliği var piknik alanları falan güzel millet bahçesi de deneyebilirsiniz restoranların bir çoğu güzel Talas‘taki restoranları tercih edebilirsiniz
Beyzanrrrr NoOne 😁😁kayserilisin tamam bişey demedm Kayseri’ye sadce çeşit ypk sınurlı canm benm kısıtlamadm sadce ben değil buralı arkdşlarm bile aybı şeyleri söylüyorlar ☺
NoOne yamaniskom erciyes at çiftliği kesinlikle hem çocuk için hem sizin için çok güzel bi tercih olur eğer gittiyseniz başka yerler de önerebilirim ❤️ Konak restorant Talasta erguvan(belediyenindir ortamı çok güzel) Burak at çiftliği
asrinhatasi yamaniskom kalenin içini çok güzel yapmışlar içinde arkeoloji müzesi var. Gevher nesibe darüşşifasını Selçuklu müzesi yapmışlar. Yine Hunat medresesinde çay kahve içebiliniyordu en son. Tarihi kayseri mahallesi de var 1 gününüzü merkeze ayırın derim. Bir gününüzü ağırnas mimar sinan evi ve koromaz vadisine ayırın. Bir günü eğlence için anadolu harikalar diyarına (mazakaland, hayvanat bahçesi vs var.) ayırabilirsiniz. Eğer ilçelere giderim derseniz yeşilhisar soğanlı vadisine gidin. Yahyalıda kapuzbaşı şelalesine gideceğiniz zaman develide cıvıklı, Erciyes’te tatlı yiyin mutlaka. Talasın Osmanlı sokağını yaman dede camiyi söyleyen olmuştur mutlaka oraları gezin mutlaka. Belki bir gün Kapadokya’ya ayrılabilinir araçla 45 50dk çünkü. Kayseri yemekleri için yağlama ve mantıyı denemeden gitmeyin. Ama neresi iyi yapar bilemedim. Bizde hep evde yapılır çünkü
Mnli yamaniskom ben tamamen çocuklar için yazacağım arabanız varsa hürmetçi köyüne gidebilirsiniz akşamüstü giderseniz mandaların sudan geçişini izlerseniz sulak alanda şuan flamingolar var onları görebilirsiniz ve arena binicilik var köyde çocuklar midilliye biner atları sever içinde cafe de var biz baya seviyoruz çocuklar eğleniyor onun dışında talasa kasaba garden diye çocuk oyun cafesi açılmış oraya gidebilirsiniz merkezdeki müzeleri gezebilirsiniz talasta eski talas var içinde 2 tane müze var cafeler var yine oraya gidebilirsiniz çocukları fuat attaroğlu çocuk kütüphanesine götürebilirsiniz ve millet bahçesine ve mazakalande götürebilirsiniz
Mnli yamaniskom çocuğu bırakırım derseniz de kocanızla ya da arkadaşınızla bir çay kahve içip pasta yemeniz için mekanlar yazayım bir de Diversi Sakin Luen Dorato The house cafe Bu beşli benim kayseride en sevdiğim cafeler çocukla da gidilir de çocuksuz daha rahat edersiniz
Mhmmdkbr yamaniskom yahyali kapuzbasi selalesi , millet bahcesi , zincidere mesire alani ,,Agirnas ,Alidagi , gezilecek yerler bunyan alabalik ciftligi ,sinan chef , tas mekan kemal kocak , Elmacioglu ,umit usta ,Liwacag kebab ,yemek yenilecek mekanlar