[silindi] fatihunal 10kglik makinada biraz zorlar makina su aliyo iyice sisiyo battaniye belki oyuzden oyle olmustur sen az az koy calistir sonra banyonun kapisini kapa sesi duyma yada calistiracagin zaman evden cik bebisi parka falan gotur
fatihunal Rengarenk52 kanka hiç bakmadım ki çocuklar da dokunuyor basıyor düğmesine falan değiştiriyorlar ayarlı kalmıyor ki
ArvenMom fatihunal baktın yürüyor halay çekin korkun gider 😂😂 şakası bir yana ayaklık var onlar için yerinden oynamasın ve çok salanmasın diye onlardan alabilirsin
penyy fatihunal bi baktım makine resmen evin ortasına yürümüş 🤣🤣🤣🤣 ay ne güldüm kız. Devrini düşük yap öyle çok ses çıkmaz
Cobansalata fatihunal ince örtü gibi olan battaniyeyse ben de atıyorum hep yer kalırsa bi kaç kıyafet. Hiçbi şey olmuyo behlülcüm
Yuzuklerin_efendisi0 fatihunal Bi video görmüştüm kapak şiddetli biçimde patlıyordu, bende o günden sonra fobi oldu azıcık ses çıksa korkuyorum. Siz çok doldurmayın kazan yerinden çıkıyor. Düntçyanın masrafı çıkar, zaten çamaşır ıslanınca iyice ağırlaşıyor 🌸🌸🌸
Cobansalata fatihunal Ednanın yatak odasında battaniye yok bihtere odaklanmaktan etrafa bakamamışsın. Ayak ucundaki koltukta var 😉
penyy fatihunal çocuk kilidi vardır mutlaka örneğin bizimkinin başlat düğmesine 5 sn basılı tıtunca çocuk kilit oluyor ve ne kadar oynarsa bassa işlemiyor