2bebislianne_ Kızlar selam bebeğim 19 aylık olacak sürekli dolabı açtırıyor sürekli bişeyler istiyor doymuyor mu yoksa sıkıntıdan mı yapıyor. Dolaptan sürekli bişeyler yemek istiyor genelde bu abur cubur vermek istemiyorum ama çok ağlıyor
Rengarenk52 2bebislianne_ doymadığı zaman yapıyor benim bebeğim şahsen öyle karnı tokken gitmez mutfağa az aciksin hemen buzdolabına koşar
rainayaz 2bebislianne_ benim oğlum da 25 aylık oda aynı sürekli buzdolabını açtırıyor kuru meyvelerden veriyorum bazen de keyfine açtırıyor 😂
Birdunyabircennetannesi 2bebislianne_ Yakında kendisi açacak 6262718191 kez Tüm çocuklarda var bu durum sanırım 3 yaşında buzdolabının lastiği gevşedi artık
Birdunyabircennetannesi 2bebislianne_ Ne zaman bitiyor bilmiyorum artık buzdolabı bozulacak salmıyor sürekli aç kapa aç kapa bıktı buzdolabı artık İki arkadaşın oğluda aynı hepsi böyle sanırım😅
Memolininannesi 2bebislianne_ can sıkıntısı benim oğlumda aynısını yapıyo açıyoruz hiçbişi almadan kapatıyoruz
Ruveydaa 2bebislianne_ Benimde 19 aylik oğlum var 😄 aç veya tok hiç farketmez sürekli buzdolabı açtırıyor 😄