Hacoks evet sabah uyanır uyanmaz cikarp tuvalete götürüyorum bağlamiyirum gecede uyuduktan sonra bağlıyorum bu gün hiç kaçırmadı 2 gündeyiz adapte olmuş durumda şu an zaten gündüz alışınca bir süre sonra gecede bezi kuru oluyor dün akşam hiç beze yapmamıştı sabah kuru bezle uyandı bir süre gece kuru bezle uyanirsa gece baglamalarinida bırakacağız önemli olan gündüz çişini tutabilmesi biz 2 ay öncede denedik bir hafta hiç söylemeden kaciriyordu erteledik dünden beri tekrar başladık şimdi daha olumlu sonuç alıyorum söylüyor çişim geldi kakam geldi diye birlikte gidiyoruz tuvalet ve başlamadan önce güzelce konuştum artık tuvalete gitme vakti büyüdün bezi biti artık tuvalete çiş yapacağız bundan sonra bez yok birlikte tuvalete gideceğiz diye abisinin benim hepimizin tuvalete gittiğini ve çamaşır girdiğimizi bundan sonra böyle devam edeceğimizi konuştuk ve bir süre soru sordu abiminde camasiri var oda gidiyor annede gidiyor bak bende yapiyorum benimde camasirim var dedi sonra tuvalete gidip ilk cisismizi yaptık ve bay bay dedik ve dünden beri gayet güzel gidiyor bu gün kucağımız hiç olmadı çok şükür okular başlamadan hersey düzene girmesi için çabalıyorum sonra zor olacak çünkü