Ballloglum Ogulluana modayı takip ediyorum tabiki ha etmek zorunda da değil kimse ayrıca günümüzde hangi modellerin trend olduğunu da biliyorum ama ben çoğunluktan ziyada kendi keyif ve zevkine düşkün biriyim
_Lavinya Ballloglum Kendi fabrikası da burda mevcut. Ama evet dediğiniz gibi bir durum. Umarım bulursunuz.
Niloyailetospik Ballloglum Benim oturma grubum böyle o kadar mı rahat anlatamam Bellona loren diye geçiyor adı
Esmabetul Niloyailetospik nekadar suredir kullanıyorsunuz ve nekadara almıştınız acaba Çok hoş bu arada 🥰
Niloyailetospik Esmabetul 3 sene önce 12 bindi şimdi 90 kusurlerde 🙄 teşekkürler en güzelleri sızın olsun 💜💜💜
Niloyailetospik baloglum_e çok güzeller sizin koltuklarda bu koltuklarda şu oymalı yerlerini sevemedim sadece toz olayında dolayu
_Lavinya misssevval Öyle mi :) Şu an burda değilsiniz sanırım. Buranın atmosferini seviyorum. Çocukluğumdaki mahallem gibi 😍
misssevval _Lavinya evet ordan yakuta taşındık ordan da başka şehre gelin geldim. Benim çocukluğumda ki mahallem severim💕
sezer2022 Ballloglum koltuğum mavenna modeli canım bu mu? (Yalnız gelininin koltuğundan alanı duydum da kaynanasının koltuğundan alanı ilk 🙈 aseldurumom_ 5 yıl önce aldım hala satışta 🥰
Ballloglum sezer2022 yok cnm bu değildi ama zaten bulamam üretimi bitmiştir vazgeçtim yeni modellere bakıyorum
mertinannesi__ sezer2022 bizde de ben ne yapsam ne alsam kaynanam aynısı ni alir fotokopi makinasi gibi ve bu durum.hic hoşuma gitmiyor