baloglum_e Ballloglum bizde Bellona’dan aldık ama bu modeli hiç görmedim benimde beğendiğim bir model vardı ama üretimi bitmişti sizinki de öyle olabilir
Ballloglum Ogulluana modayı takip ediyorum tabiki ha etmek zorunda da değil kimse ayrıca günümüzde hangi modellerin trend olduğunu da biliyorum ama ben çoğunluktan ziyada kendi keyif ve zevkine düşkün biriyim
_Lavinya Ballloglum Kendi fabrikası da burda mevcut. Ama evet dediğiniz gibi bir durum. Umarım bulursunuz.
Niloyailetospik Ballloglum Benim oturma grubum böyle o kadar mı rahat anlatamam Bellona loren diye geçiyor adı
Esmabetul Niloyailetospik nekadar suredir kullanıyorsunuz ve nekadara almıştınız acaba Çok hoş bu arada 🥰
Niloyailetospik Esmabetul 3 sene önce 12 bindi şimdi 90 kusurlerde 🙄 teşekkürler en güzelleri sızın olsun 💜💜💜
Niloyailetospik baloglum_e çok güzeller sizin koltuklarda bu koltuklarda şu oymalı yerlerini sevemedim sadece toz olayında dolayu
_Lavinya misssevval Öyle mi :) Şu an burda değilsiniz sanırım. Buranın atmosferini seviyorum. Çocukluğumdaki mahallem gibi 😍
misssevval _Lavinya evet ordan yakuta taşındık ordan da başka şehre gelin geldim. Benim çocukluğumda ki mahallem severim💕
sezer2022 Ballloglum koltuğum mavenna modeli canım bu mu? (Yalnız gelininin koltuğundan alanı duydum da kaynanasının koltuğundan alanı ilk 🙈 aseldurumom_ 5 yıl önce aldım hala satışta 🥰
Ballloglum sezer2022 yok cnm bu değildi ama zaten bulamam üretimi bitmiştir vazgeçtim yeni modellere bakıyorum
mertinannesi__ sezer2022 bizde de ben ne yapsam ne alsam kaynanam aynısı ni alir fotokopi makinasi gibi ve bu durum.hic hoşuma gitmiyor