Burkiyyy Deletedmom_117 onları kullanmıyorum vallaha. Kapatılsın tabi . Şimdi daha ilk okula gitmeyen çocuğun bile hesabı var birde o yaşlarda iğrenc şeylere maruz kalıyorlar . Allahım sen koru evlatlarımızı vallha çok iğrenc bir nesil yetişiyor 😢
milletsanakanalizemiolacak berosunannesi 1 senedir instagram kullanmıyorum ve doğum yaptım yapalı gündemden çok uzağım kolikciğimle uğrasmaktan 😑
1prens1prenses_ Cekiyorum_Gulumse aynen ya şu tiktok kapansa rahatlıycaz ama sapıklık var ne desen var ya o yüzden kapatmazlar ama müslümanlar nerde nerede bir paylaşım yapmışlar engell hemen durduramazlar bizi 3 Ağustos sokağa inme zamanı yürüyüş zamanı
Minisse Sevmediğin her şey için o kapatılsın bu kapatılsın yazarsanız bir gün de sizi komple kapatırlar sevgili yasakçı zihniyet. Ayrıca VPN le giriliyor 😏
biroglanannesii1 Madamehappyyyyy Amerika’dan rahatça giriyorum bunların paylasimlarini da sevmiyorum ya uffff 😂
Madamehappyyyyy biroglanannesii1 Sorma 😅Profil de Türkiye dekilerin yokluğunu çok hissettim. 🤣 Giriyorum herkes başka ülke de tatil de onların storyleri ilgi çekici bile değil.